WaytoPlay – de Flexibele Autobaan

30 mei 2018

Mijn kinderen zitten al snel op de grond wanneer ik kom aanlopen met de WaytoPlay flexibele autobaan. Jasmijn (2) Julius (5) en Lucas (van bijna 8) zitten al met de auto’s klaar om de baan uit te proberen. Benieuwd wat ze van deze Way to Play autobaan vinden? Lees dan snel verder.

Flexibele autobaan

Way to play, flexibele autobaan, jongensspeelgoedDe Way to Play doos is in no time uitgepakt en de 16 stukken worden snel in elkaar gelegd op de vloer! De stukken zijn gemaakt van dun flexibel rubber. Ze blijven goed liggen en zijn aan beide kanten bedrukt met wegen, zebrapaden, rotondes, kruisingen en haaientanden. Hier is duidelijk goed overnagedacht bij het ontwerpen! Met recht een flexibele autobaan dus!

“Kijk een stuntplank gemaakt” zegt Julius. Hij heeft een verhoging onder de baan gelegd zodat ze ook kunnen stunten met de auto’s. Het is ook heel leerzaam want Lucas vertelt zijn broertje wel dat de auto moet stoppen voor het zebrapad en dat rechts voorrang heeft. Lucas zegt: “Wauw mama, ik vraag op mijn verjaardag wat stukken erbij, dan kunnen we een nog langere baan maken”.

Way to Play ervaring

Van de bewaardoos kan een tunnel gemaakt worden, maar de kinderen pakken hun eigen auto’s en zelfs de LEGO erbij om te combineren met deze autobaan. Dat is nog eens leuk spelen. Hun eigen fantasie wordt geprikkeld!

Met mooi weer zijn ze naar buiten gegaan en heeft Lucas samen met een vriendje de baan weer in elkaar gelegd en zijn ze druk aan het spelen in het gras. De baan blijft ook in het gras goed op zijn plek liggen en de elementen druk je als een puzzel stevig in elkaar. De grote jongens hebben zoveel fantasie en enthousiasme. Ze zouden het liefst een mega baan maken met nog een extra aanvulling van deze super leuke autobaan. Voor de kleine kindjes is dit aantal stukken prima, overzichtelijk en precies genoeg. Maar één ding is vooral duidelijk, met deze autobaan kunnen ze binnen, buiten, op de camping, en eigenlijk overal mee spelen.

Way to Play autobaan

Een autobaan staat bekend als een leuke must have voor de kinderen, maar dat hangt af van de keuzes die je maakt bij de voorbereiding van de juiste autobaan. En sommige hebben niet veel variatiemogelijkheden. Ze zijn niet flexibel om over drempels of obstakels te plaatsen. Of ze schuiven heen en weer als je er met een auto overheen rijdt. Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat een kwalitatief goede baan ook de meest plezierige speeluren oplevert. De kinderen zijn super enthousiast en ik kan iedereen deze Flexibele Autobaan aanraden!

Bekijk en shop deze Flexibele Autobaan en alle bijbehorende autobanen online: WaytoPlay >>>

Meer Way to Play op Boyslabel >>

Meer jongensspeelgoed tips >>

 ———-Way to play, flexibele autobaan, jongensspeelgoed

Way to play, flexibele autobaan, jongensspeelgoed

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Zorro The Chronicles the game, zorro game, zorro ps4, zorro spel nintendo switch

Zorro The Chronicles, the game + WINACTIE

Vanaf vandaag verschijnt Zorro The Chronicles, the game, een actierijk avontuur voor het hele gezin, vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten...
Champy on Tour

Het leukste gratis circusevent voor het hele gezin: Champy on Tour!

ToyChamp introduceert samen met zijn geliefde mascotte Champy een gloednieuw concept: Champy on Tour. Samen met zijn circus-entourage en veel...
kinderen op de achterbank, lange autorit met kinderen

Lange autorit met kinderen voor boeg? TIPS & vermaak op de achterbank

Heb je een lange autorit met kinderen op de achterbank in het vooruitzicht? Ga je op vakantie of misschien wel...