boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Gamen Veilige gaming headset speciaal voor kinderen

Published on maart 2nd, 2019 | by Colinda

0

Kwart van de jongeren gamet dagelijks en 60% meer dan 4 uur lang…

Uit onderzoek van het Nederlands Jeugdinstituut (www.nji.nl) blijkt dat ruim een kwart van de jongeren in het basis- en voortgezet onderwijs dagelijks gamet. Daarnaast gamen ze niet alleen vaker maar ook steeds langer: meer dan 60% van deze gamende jongeren speelt per keer tot wel vier uur lang.

PS4 spel: Astrix & Obelix XXL2 >>

Veilige gaming headset voor kinderen

Met deze jonge en kwetsbare oren in gedachten ontwikkelde Plantronics de nieuwe lijn RIG 300 gaming headsets voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en pc. Deze comfortabele en lichtgewicht headsets beschermen de oren tegen onverwachte uitschieters in volume dankzij de SoundGuard-veiligheidstechnologie. Daarnaast zorgen de open oorschelpen ervoor dat de speler niet volledig is afgesloten van de buitenwereld en dus in contact blijft met de omgeving. De geluidskwaliteit blijft tegelijkertijd meeslepend en loepzuiver dankzij de 40mm-drivers. Kortom, de RIG 300-serie gaming headset is dé ideale headset voor de jonge gamer.

Lees ook: Help, mijn kind speelt Fortnite >>

Deze koptelefoon wilden wij testen!

“Joehoe, eten!!” ik kan roepen wat ik wil maar geen reactie! Meneer zit weer te gamen met zijn koptelefoon op en gaat zo op in het spel dat hij niets of niemand meer hoort. Ja, behalve zijn game vrienden natuurlijk 😉 Herkenbaar?

Ik werd geattendeerd op deze nieuwe Plantronics de nieuwe lijn RIG 300 gaming headset voor kinderen en dat wekte meteen mijn nieuwsgierigheid. Zou het dan gewoon aan zijn koptelefoon liggen dat hij me niet hoort?

Deze gaming headset van Plantronics voelt super licht aan en sluit de oren niet geheel af. Volgens Sebas voelt het heel anders aan. Veel fijner, want zijn hele oren zijn nu niet afgesloten. Hij voelt zichzelf nu ook niet afgesloten van de buitenwereld. Ook hoort hij alle geluiden en zijn medespelers zeer duidelijk. Hij ervaart wel degelijk verschil tussen de koptelefoons en vindt deze veel fijner. Het comfort is groter, hij voelt lichter, sluit hem niet af van de buitenwereld en de geluiden zijn zeer luid en duidelijk te verstaan. Perfect dus!

RIG 300-serie

De RIG 300-serie, speciaal ontworpen met jonge gamers en hun ouders in het achterhoofd, is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De headsets beschikken over een modulair, duurzaam ontwerp met open oorschelpen die lichtgewicht en comfortabel zijn, dus heel geschikt voor lange spelsessies. De headset helpt de gamer ook om zich bewust te blijven van zijn échte omgeving voor veiligheid en gemak. Extra functies zijn onder meer:

• SoundGuard akoestische veiligheidstechnologie die het gehoor van gamers beschermt tegenonverwachte audiopieken
• 40mm-drivers voor een meeslepende audiokwaliteit
• Volumeregeling en mute-knop in het snoer

Conclusie van deze koptelefoon

Super koptelefoon die comfortabel op je hoofd zit volgens Sebas en Boris. Hij is niet heel groot en dus speciaal voor kinderen ontwikkeld. Hij voelt extreem licht aan, heel prettig. Je oren zijn niet helemaal bedekt wat Sebas een niet afgesloten gevoel geeft (en ik hem dus gewoon kan roepen om te eten) en het allerbelangrijkste; de geluiden zijn super goed. Een absolute aanrader en met een adviesprijs van €39,95 een perfecte koptelefoon voor kinderen!

Plantronics de nieuwe lijn RIG 300 gaming headsets voor PlayStation 4, koptelefoon voor PS4

kinderkoptelefoon, Plantronics de nieuwe lijn RIG 300 gaming headsets voor PlayStation 4, koptelefoon voor PS4

veilige gaming headset voor kinderen, plantronics headset PS4, PS4 headset, koptelefoon

Dé oplossing voor het game probleem >>

Nintendo Switch – Game Boerderijleven >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑