boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips

Published on augustus 5th, 2015 | by de redactie

0

GeoFort

In de zomervakantie is van alles te doen op GeoFort!

Loop als snelste door het nieuwe dubbeldoolhof, stap in de lift naar het binnenste van de aarde, neem een kijkje terug in de tijd met de 4D Globe, bouw een toren op de aardbevingstafel, loop diverse routes door het doolhof, zoek verkoeling in de waterspeelplaats, klauter in de uitgebreide speurtuin en nog veel meer!

Elke woensdagmiddag vanaf 13:00 in de zomervakantie gaat GeoFort terug in de tijd. Doe samen met de Waschvrouw of Generaal Kraaijenhof mee met de coördinatenquiz. Ontdek, en kom van alles te weten over navigeren met kaart en kompas.

Thuis kan je ook al aan de slag met de Minecraft wedstrijd van GeoFort: bouw het mooiste gebouw in jouw gemeente en maak kans om dé Minecraft burgemeester van jouw gemeente te worden.

Zin in een leuk dagje uit? Ga naar:

Geofort

Geofort-kids-28_web-570x410

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑