boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen

Published on oktober 16th, 2014 | by de redactie

0

Stootneuzen

De dagen worden korter, het zonnetje komt steeds minder tevoorschijn en de temperatuur daalt… de winter staat weer voor de deur. De open sandalen en slippers voor in de zomer maken plaats voor de lekkere warme winterschoenen. De voeten zijn ook in de zomer weer gegroeid dus tijd voor nieuwe schoenen!

Voor deze winter hebben we een kijkje genomen op Gigagaaf.nl, hier is voor iedere jongen wel een leuk schoentje te vinden. Lekker vanuit je luie stoel shoppen met gratis verzending en retour.

Over het algemeen slijten jongensschoenen net wat sneller dan meisjesschoenen, daarom geven we in dit artikel extra aandacht aan jongensschoenen met stootneuzen. Stootneuzen bieden extra bescherming aan de neus van de schoen, zodat de jongens lekker kunnen spelen en de schoentjes net wat langer mee gaan. De versteviging op de neus is gemaakt van rubber. In dit artikel besteden we aandacht aan een aantal schoenen met een stootneus.

Een jongensschoen voor deze winter met zon’n praktische stootneus is bijvoorbeeld deze blauwe veterschoen van Walk Safari.

——————-Walk safari

Deze stoere jongensschoen heeft zelfs een stootrand én een stootneus, een schoentje voor de echte rouwdouwer! De binnen- en buitenkant van de schoen is van leer. Leer is materiaal wat beter tegen een stootje kan dan bijvoorbeeld suède of textiel. Deze schoentjes hebben zowel een veter- als ritssluiting zodat ook kinderen die het strikken nog niet helemaal onder de knie hebben de schoenen gemakkelijk aan en uit kunnen trekken.

Maar er is meer… Kijk maar eens naar deze halfhoge veterschoen van Develab met een witte stootneus. Deze schoen valt extra op doordat er een combinatie van bruin en groen leer is gebruikt. Deze schoen heeft een rits en een vetersluiting en gaat gemakkelijk aan en uit.

——————–veterschoen

Nog niets leuks gezien? Gigagaaf heeft voor deze winter ook schoenen van Red Rag met een stootneus. Zo is er deze zwart grijze veterschoen. Deze schoen heeft een extra dikke kraag waardoor het mogelijk is om de spijkerbroek in de schoen te stoppen. Ook weer extra stoer dus!

——————–redrag schoenen

Bovenstaande schoenen zijn natuurlijk niet alle schoenen voor deze winter, voor de gehele collectie kan je een kijkje nemen in de webshop van Gigagaaf.nl. Om te zorgen dat je als ouder de juiste maat van de voetjes zelf thuis kan meten hebben zij de voetjesmeter ontwikkeld. Dit is een handig hulpmiddel waarmee je als ouder zelf de voetjes op kan meten. Deze voetjesmeter is gratis te downloaden op Gigagaaf.nl. Een vraag over de schoenen? Gigagaaf.nl is iedere werkdag te bereiken via telefoon, e-mail, chat en WhatsApp.

Meer kinderschoenen blogs >>

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>



...

Comments are closed.

Back to Top ↑