boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen Go bananas, shoesme sneakers, canvas Kinder sneakers met klittenband, klittenband sneakers, kindersneakers, goedkope kindersneakers

Published on april 8th, 2021 | by Erica

0

Let’s Go Crazy, Let’s Go Banana’s! + WINACTIE

Sinds Daniël als dreumes het lopen heeft ontdekt is hij altijd in beweging. We zeggen altijd gekscherend dat hij niet loopt maar altijd aan het rennen is. Er wordt op een dag heel wat afgerend, gesprongen en geklauterd. Goede kinderschoenen zijn dan ook heel belangrijk want kindervoeten zijn volop in ontwikkeling.

BEKIJK HIER DE COLLECTIE

Vrolijke Shoesme schoenen voor vrolijke kids

Ik heb soms het gevoel dat Daniël zijn voeten onderhand groeien waar je bij staat. Elke paar maanden moet er weer een nieuwe maat gekocht worden. Shoesme heeft een uitgebreide collectie diverse kinderschoenen voor baby’s en kinderen tot en met maat 35.

En laten ze nu net een geweldig nieuw kinderschoenenmerk gelanceerd hebben: Go Banana’s. Dit zijn hippe canvas kindersneakers met keuze tussen 9 vrolijke dieren designs voor jongens en meisjes. Je wordt al vrolijk als je naar de schoenen kijkt.

Go bananas, shoesme sneakers, canvas Kinder sneakers met klittenband, klittenband sneakers, kindersneakers, goedkope kindersneakers, Go Banana's canvas kindersneakers met klittenband, Go Banana's, canvas kindersneakers, kindersneakers met klittenband

See you Later….. Alligator!

Daniël vond het reuze interessant om zijn eigen schoenen uit te zoeken en koos voor de rood, groen, blauwe krokodillenschoenen

Toen ze geleverd werden was zijn eerste reactie stralende ogen en een lach van oor tot oor. Natuurlijk moesten de schoenen gelijk getest worden. Even kijken of hij er goed op kan lopen en bovenal of hij er goed op kan rennen.

De Go Banana’s canvas kindersneakers met klittenband trekken heel makkelijk aan door het klittenband en ze blijven ook goed zitten.  Daniël moeten we nog helpen met schoenen aantrekken maar mocht je kind wat ouder zijn kan hij ze ook makkelijk zelf aantrekken.

Canvas kindersneakers met klittenband

De zool is van 100% rubber en geeft goede bescherming aan de voetjes. Goed voor urenlang speelplezier. Er zit een uitneembaar en wasbaar voetbed in. Hierdoor houd je de schoenen fris en kun je eenvoudig meten of de schoen nog goed past. De schoen past nog als er een vingertop tussen de grote teen en het einde van het voetbed past.

Snel moesten er foto’s gemaakt worden, want de schoenen moesten natuurlijk aan naar buiten. En naar buiten betekent spelen in het zand en vieze schoenen. De schoenen zijn ook makkelijk weer schoon te maken.  Het vieze zand liet ik opdrogen en was er toen makkelijk af te kloppen of te borstelen. Verder zijn de schoenen ook goed schoon te maken met simpelweg een sopje en een doekje.

 Go Banana's, canvas kindersneakers, kindersneakers met klittenband

Kinderschoenen moet goed zitten

Daniël draagt maat 26 van deze canvas kindersneakers die goed vallen. Als je voordat je bestelt wilt weten welke maat je nodig hebt kun je het handige meetsysteem van Shoesme gebruiken. Je kunt dit Shoesme meetsysteem bij hen bestellen of het printbare meetsysteem gebruiken.

Ik kan de Go Banana’s canvas sneakers met klittenband zeker aanbevelen. Daniël gaat er in ieder geval nog veel plezier aan beleven. Hij vertelde vandaag nog vol trots: “kijk ik heb een nieuwe schoen. En aan mijn andere voet heb ik ook een nieuwe schoen” 😊

Go Banana’s winactie

Dus check snel welke leuke andere kleurtjes en prints er in deze Go Banana’s collectie zijn. Mocht je niet zo van meerdere kleurtjes houden in schoenen, ze zijn er ook in 6 effen kleuren, dus voor ieder wat wil(d)s!

Wil jij een paar Go Banana’s canvas sneakers winnen? DOE HIER MEE >>

Go Banana's, canvas kindersneakers, kindersneakers met klittenband

Go Banana’s styling tip

common heroes, common heroes online kopen, common heroes shop, hippe jongenskleding, jongenskleding zomer 2021, jongensmode ss 2021, boyslabel, jongenskleding inspiratie, kleding voor jongens, get the look jongens kleding

Lichtblauwe longsleeve & grijs shirt & short

Vest & short 

Roode hoodie & shirt tie dye print

Sneakers Shark attack


Tags: , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑