boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips grootste apenkooi, uittips, meivakantie uittip

Published on april 11th, 2018 | by de redactie

0

De grootste apenkooi van Nederland

Burgers’ Zoo organiseert vanaf de start van de meivakantie van 28 april tot en met 1 juli 2018 de grootste apenkooi van Nederland. Kinderen en volwassenen worden uitgedaagd om te klimmen, hangen, rennen, vliegen en springen over een creatief ontworpen parcours van klimtoestellen en speelattributen in de buitenlucht. Spelenderwijs ontdekken bezoekers tijdens het parcours allerlei informatie over de prestaties van die diersoorten op bepaalde vaardigheden.

Grootste apenkooi van Nederland

De laatste gymles voor de schoolvakantie is traditioneel vaak de leukste: dan mogen de leerlingen zich helemaal uitleven bij het apenkooien! Basisscholen en gezinnen kunnen vanaf 22 april echter ruim twee maanden lang elke dag komen apenkooien in Burgers’ Zoo. In Burgers’ Zoo is apenkooien niet alleen avontuurlijk en gezond, maar ook nog leerzaam bovendien.

Leerzaam Kinder uitje

Niet alleen is het gezond om te bewegen, maar ook ontdekken je spelenderwijs hoe goed dieren op verschillende onderdelen presteren. Bovendien kan het parcours met verschillende vaardigheden worden afgelegd. Aan elke invalshoek is een bijpassende diersoort gekoppeld: zo lenig als een aap (behendigheid), zo sterk als een beer (kracht), zo snel als een cheeta (snelheid) of zo licht als een vlinder (evenwicht/balans). Spelenderwijs ontdek je tijdens het parcours allerlei informatie over de prestaties van die diersoorten op bepaalde vaardigheden.

KOM APENKOOIEN!

Bekijk meer uittips >>

Het leukste buitenspeelgoed >>

grootste apenkooi, buitenspelen, uittip

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑