boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips

Published on september 17th, 2015 | by de redactie

0

GRRR…Machtige Dieren Wereldwijd

In de familietentoonstelling GRRR…Machtige Dieren Wereldwijd brengt het Museum Volkenkunde in samenwerking met het Rijksmuseum van Oudheden machtige dieren uit de hele wereld samen.

Expositie

De expositie begint al in de museumtuin: de machtige dondervogel en orka op de totempaal verwelkomen de bezoekers. Daarna volgt er nog veel meer. Van de jakhalzen uit de tijd van de farao’s, vijfklauwige draken van de Chinese keizers tot heilige kattenmummies en Afrikaanse doodskisten in de vorm van enorme beesten.

Dieren

Hoe komt het dat dieren wereldwijd en door de eeuwen heen zoveel worden uitgebeeld? De mens heeft het dier hard nodig in zijn leven en dieren hebben vaak een rituele of symbolische functie. Dieren als geluksbrengers, de draak als statussymbool en de neushoornvogel in het scheppingsverhaal.

In de speels opgebouwde tentoonstelling is Toejoe de gids. Deze leuke draak laat jong en oud kennis maken met de bonte dierenstoet. Eén ding is zeker: je zult nooit meer hetzelfde kijken naar een draak, een aap of een neushoornvogel.

Het raadsel van Toejoe

In de tentoonstelling GRRR… Machtige Dieren Wereldwijd kom je dieren uit de hele wereld tegen. Eén van deze dieren is de draak Toejoe. Hij heeft een raadsel voor je. Volg Toejoe door de tentoonstelling en ontdek prachtige verhalen over wonderlijke dieren. Doe onderweg ook de vragenroute, en je kind wordt net zo wijs als een kameleon. Met al die wijsheid op zak, lukt het vast om het raadsel van Toejoe op te lossen. Gelukt? Dan heeft je zoon een stoere tattoo verdiend!

Kijk hier voor meer informatie.

grrr

 

Tags: , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑