boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderboeken guinness world records 2016, wereldrecord boek, boyslabel

Published on oktober 7th, 2015 | by Colinda

0

Guinness World Records 2016

Records verbreken is favoriet bij onze jongens, maar de wereldrecords die staan in het Guinness World Records boek zijn niet te verslaan door de boys. Ze lezen vol bewondering de verbazingwekkende records die beschreven staan in de nieuwste editie: Guinness World Records 2016.

Spectaculaire wereldrecords

Ieder jaar komt er weer een nieuwe editie uit van dit boek vol spectaculaire wereldrecords en de jongens vinden het heerlijk om hier uren in te lezen en te kijken wat mensen voor onderwerpen of kunstjes verzinnen om een wereldrecord te verbreken en een echte wereldrecordhouder te worden en te blijven, want er zijn natuurlijk kapers op de kust.

Het boek is heel duidelijk verdeeld in kleuren en onderwerpen zoals  aarde, mensen, dieren, wetenschap & techniek, sport, media en vrije tijd en nog veel meer, zodat het ook voor kinderen heel duidelijk is waar alles staat en waar ze hun favoriete onderwerpen kunnen bekijken.

guinness world records 2016, wereldrecord boek, boyslabel

Boris vindt het fantastisch om alle prachtige natuur- en dierenfoto’s te bekijken en hier staat het boek vol mee. Naast de indrukwekkende foto van de witte haai is Kermit de Killer is zijn favoriet. Dit is niet alleen de gifstigste kikker, maar ook een van van de dodelijkste dieren op aarde. De foto van de grootste sneeuwpop van maar 37,21 cm hoog biedt genoeg inspiratie om aankomende winter ook een reuze sneeuwpop te maken.

Sebas heeft vol afgrijzen naar de man uitpuilende ogen, mensen met extreem grote piercings in hun lichamen en de man met de langste nagels zitten te kijken.

Thijs zijn favoriete onderwerp is Minecraft en hier staat een heel hoofdstuk mee vol geschreven over bijvoorbeeld de “grootste werkelijke plek nagemaakt in Minecraft”, “het meest gedownloade texture pack” en een man die het langste Minecraft achter elkaar heeft gespeeld. Hiermee staat ook een interview in het boek. Zo lezen ze meteen wat de recordhouders beweegt om tot deze poging te komen en of ze nog meer wereldrecords willen verbreken.

Het boek staat echt vol fantastische foto’s en fascinerende plaatjes dat het een plezier is om hierin te bladeren en te lezen. De jongens pakken het boek wanneer ze even een momentje voor zichzelf willen. Ze kunnen het ook zo weer aan de kant leggen om het later weer tevoorschijn te halen. Ook worden de extreme recordpogingen bekeken samen met vriendjes en vriendinnetjes om vervolgens hun eigen recordpogingen te bedenken.

Wereldrecords verbreken

De jongens hier willen ook wel graag de uitdaging aangaan om een wereldrecord te verbreken. Ze zijn er alleen nog niet uit welke recordpoging het gaat worden. Die van de meeste hotdogs eten, je nagels laten groeien (maar dit duurt zooooo lang) of toch maar de langste wheelie doen (van meer dan een uur) op de bmx. Het wordt in ieder geval flink oefenen voor ze. In dit boek vind je meteen ook tips over hoe je een poging kunt doen om het wereldrecord te verbreken én hoe je je kunt opgeven om ook als wereldrecordhouder in het Guinness World Records boek te komen staan. Hoe cool is dat?!

TIP: het Guinness World Records 2016 is een fantastisch boek om te geven en te krijgen van Sinterklaas of de Kerstman!

 guinness world records 2016, wereldrecord boek, boyslabel

Guinness World Records 2016, wereldrecord boek

Tags: , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑