Harry Potter: The Exhibition

16 februari 2017

Harry Potter fans in Nederland krijgen eindelijk de kans om de vermaarde tovenaarswereld binnen te stappen met Harry Potter™: The Exhibition! Sinds de wereldpremiëre in Chicago, heeft de unieke tentoonstelling al meer dan 4 miljoen bezoekers verwelkomd in o.a. Boston, Toronto, Seattle, New York, Sydney, Singapore, Tokio, Parijs, Shanghai en Brussel. En nu is Harry Potter: The Exhibition eindelijk te zien in Nederland: Naast CineMec in Utrecht Leidsche Rijn.

Meer leuke uittips met kinderen >>

Harry Potter: The Exhibition

Harry Potter: The Exhibition is een 1400m2 ervaringsgerichte tentoonstelling, waar bezoekers zodra ze binnenkomen worden ondergedompeld in de tovernaarswereld. Je wandelt door sensationele decors gerealiseerd op basis van de echte filmsets en bent getuige van het vakmanschap dat schuilt achter de duizenden authentieke rekwisieten, kostuums en magische wezens die gebruikt werden in de iconische filmreeks.

Tentoonstelling

Na een gepaste verwelkoming wordt een aantal uitverkorenen zelfs door de sorteerhoed in hun gepaste Zweinstein afdeling geplaatst. Daarna start je reis langs verschillende favoriete scénes uit de Harry Potter films. De tentoonstelling bevat decors van de meest populaire locaties uit de films, zoals de leerlingenkamer en de slaapzaal van de Griffoendor toren, klaslokalen zoals Toverdranken en Kruidenkunde en het Verboden Bos.

Interactief

Naast de prachtige decors en displays zijn er ook diverse interactieve elementen. In de Zwerkbal zone kunnen bezoekers een slurk gooien. In het klaslokaal Kruidenkunde kunnen de aspirant tovenaars hun eigen Mandragora trekken en in Hagrids hut kunnen je plaats nemen in zijn gigantische stoel.

Tijdens deze unieke tentoonstelling kom je dichterbij de bijzondere tovenaarswereld dan ooit! Een must see voor jong en oud.

Kijk hier voor meer informatie>>

 

Harry Potter, harry potter tentoonstelling

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

pumptrack

Kids er op uit! The Portal Action house

Kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? In Sevenum bevind zich het Fun & Entertainment center. Dit...
gaia zoo

Kids er op uit! Gaia Zoo

Gaia Zoo – Kerkrade Met de kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? Een dagje naar de...
monster jam

VROOM VROOM….. Monster Jam Winactie!

Geniet van brullende motoren, races en ongelofelijke stunts. Monster Jam® komt terug in het Gelredome Arnhem. Ben jij klaar voor...