boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Reizen herfstvakantie uittips, kinderwandeling bos

Published on oktober 11th, 2020 | by de redactie

0

Herfstvakantie uittips en inspiratie

De herfstvakantie is voor sommigen al begonnen. Wij moeten nog een weekje wachten maar wij zijn wel weer toe aan vakantie.  Samen met Boris ga ik op zoek naar wat leuke herfstvakantie uittips die we straks samen kunnen doen.

Bekijk ook deze gratis uitjes >>

Lees ook: Low-budget gezinsuitje organiseren >>

Herfstvakantie herinneringen

Ik verheug me hier enorm op, want zelf heb ik fijne herinneringen aan die tijd. Lekker spelen in het bos. Wij maakten van de bladeren gevallen van de twee kastanjebomen bij ons huis enorme stapels en doken daar met veel plezier in. Ik ruik nu nog de geur van deze fel oranje stapel blad. Bladeren zoeken, dennenappels, in plassen springen en hutten bouwen. En daarna gloeiend van de kou naar binnen om lekker te knutselen met al onze bos schatten. Grote blokken klei kwamen op tafel, we speelden met krimpie dinkie en brood deeg. Herinneringen zoals ik ze ook voor mijn jongens wil opstapelen.

herfstvakantie-uittips-diy-herfst-herfst-knutselen

DIY herfst

By far de leukste herfst DIY tips staan op een site die ik gevonden heb via Pinterest. Bij KROKOTAK vind je een eindeloze leuke lijst met DIY’s met kinderen. En veelal met artikelen die je al in huis hebt of eenvoudig kunt vinden. De teksten zijn in het Engels maar de knutsel werkjes ogen vrij eenvoudig. Wij gaan deze herfst zeker aan het knutselen slaan.

boswandelen, zwijnen kijken, herfstvakantie tip

Lekker naar buiten in een warme winterjas en regenlaarzen!

Herfstvakantie UITTIPS

We hebben natuurlijk hier op Boyslabel de leukste uittips staan, maar kennen jullie het Kabouterpad van Staatsbosbeheer al? In de herfstvakantie is er een speciale Kabouterweek waarbij kinderen, omgetoverd tot kabouters, op de kabouterpaden kunnen zoeken naar de kabouterschat. Ontzettend leuk voor kinderen van 3 tot 7 jaar oud. Op de site van Staatsbosbeheer kan je meer informatie vinden over de Kabouterweek en meer leuke herfstvakantie uittips.

Ook leuk naar de bioscoop en win bioscoopkaartjes op Boyslabel >>

herfstvakantie uittips, dino in duinrell, herfstvakantie uitje

Dino’s in Duinrell

Huh …. zit daar nu een gigantische dino tussen de achtbanen? Ja, je ziet het goed! In de maand oktober kun je in Duinrell terug naar het tijdperk van de prehistorische dinosaurussen. Haal je speurtocht op bij de entree en ga als een echte Duinrell-ranger op zoek naar onze 21 levensgrote dino’s. Pas wel op: want ze bewegen en kunnen héél hard brullen!

Zet dit leuke uitje maar alvast in de agenda en kom in de herfstvakantie speuren naar dino’s in Duinrell. Tot dan!

LEGO WORLD WEEK 2020, LEGO world 2020, herfstvakantie uittips
Ga de uitdaging aan tijdens LEGO WORLD WEEK

LEGO World zou deze week zijn 20ste verjaardag hebben gevierd, maar door de Corona crisis moeten ze dat een jaar uitstellen.

Dit jaar hebben ze een superleuk alternatief bedacht! Ze gaan namelijk digitaal en dagen jullie tussen 15 en 21 oktober uit voor 5 spannende bouwopdrachten die je kan uitvoeren met de hele familie. Je maakt bovendien kans op één van onze fantastische prijzen.

Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je hier in >> LEGO WORLD

herfstvakantie uittip

OP AVONTUUR TUSSEN DE DINO’S!

De herfstvakantie staat dit jaar in het teken van DinoAdventuresWant dan gaan de dinosaurussen op zoek naar eten voor de winter en zijn zij gevaarlijker dan ooit. De dinorangers hebben jouw hulp nodig om de situatie niet uit de hand te laten lopen. Ga mee op pad, maar kijk uit …

Tijdens de DinoAdventures 2019 kan de hele familie mee op pad met de dinoranger. Kan het jou niet eng genoeg? Beleef dit jaar voor het eerst de DinoAdventures Extreme. Rennen, springen, klauteren, vallen en weer opstaan. Alles, maar dan ook echt álles, kan gebeuren. Een ding is zeker: jouw herfstvakantie is nog nooit zo spannend geweest. Durf jij het aan?

Nog meer leuke herfstvakantie uittips

Bij De Spelerij-Uitvinderij in Dieren kunnen kinderen spelen en van alles ontdekken. Ontworpen door kunstenaars en steeds anders, omdat het wordt aangepast als er nieuwe ingevingen zijn. In De Uitvinderij kunnen kinderen zelf de mooiste en leukste dingen maken. Ook worden er dagelijks veel dingen georganiseerd voor kids. Absoluut een aanrader!

BijDe Doezoo in Leens mogen kinderen al hun zintuigen gebruiken: een stinkdier aaien, een kikker kussen of een slang om hun nek… Hier komt de natuur dichtbij. Met een speciale plek voor kriebelbeestjes. Extra fijn: met een overdekte 900 m2 kun je hier ook terecht als het een herfstachtige regendag wordt.

De enige plek in Nederland waar het kan: op ontdekkingstocht in de grotten van Maastricht. Speciaal voor kinderen van 4 t/m 7 jaar wordt de kindergrottentocht aangeboden. De gids vertelt spannende verhalen en in het donker leren kinderen vertrouwen op hun zintuigen. Tip: neem een zaklamp mee!

Nog meer herfstvakantie uittips?

Ik ben zeer benieuwd wat jullie erop-uit-tips voor de komende herfstvakantie zijn. Deel ze in een reactie hieronder en wie weet inspireer je mij ook om daar naartoe te gaan. Zoals aangegeven voor ons is de herfst met kinderen nieuw terrein en er valt nog veel te ontdekken. Wat ga jij deze herfstvakantie doen?

En hebben heb je de nieuwste kinderkleding herfst collecties al gezien? Deze zijn nog leuker als vorig jaar, maar pas op; want bij het zien van deze leuke outfits krijg je gewoon zin om te gaan shoppen! erfstvakantie uittips

 

herfstkroon, knutselen herfstvakantie

Maak je eigen herfstkroon – bron Pinterest

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑