Herfstvakantie, waar gaan we naar toe?

22 oktober 2022

Yes het is weer bijna herfstvakantie, dat wordt weer een week genieten met de kinderen. Gaan we er even tussen uit of blijven we thuis? Na het rondsnuffelen op internet naar een leuke vakantie bestemming was de keuze snel gemaakt. Nederland heeft genoeg mooie vakantieparken maar deze sprong er toch wel met kop en schouders bovenuit. Recreatiepark ‘de Leistert’ is echt wel één van de leukste campings in Limburg voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Wat ons meteen opviel en echt een must is voor ons, is dat er ontzettend veel faciliteiten zijn niet alleen voor de kinderen maar ook zeker voor volwassenen. Er zijn zowel binnen activiteiten als buiten activiteiten wat het natuurlijk direct ook een fijne vakantiebestemming maakt met minder mooi weer. Aangezien de herfst in volle glorie staat is het wel zo prettig om naar binnen te kunnen wanneer het buiten te koud en te nat is.

Te fris voor de herfstvakantie?

We hopen natuurlijk dat de weergoden ons besparen en we er fijn buiten op uit kunnen gaan. De kinderen hebben zich namelijk al verlekkerd op de buitenspeeltuinen. Ik moet eerlijk zeggen dat de waterspeeltuin en de waterzone er echt fantastisch uitzien maar ik denk dat deze voor de herfstvakantie iets te fris zullen zijn. Gelukkig kunnen we buiten ook naar de avontuurlijke sportvelden, de golfbaan of naar de grote speeltuin. We hoeven ons in ieder geval echt niet te vervelen!

We zagen dat er ook een subtropisch zwembad op het park van de Leistert is en onze kinderen zijn echte waterratjes dus we zullen onze badkleding maar niet vergeten! Stiekem kijken wij ook al uit naar het zwembad want wij gaan net zo graag mee van de glijbaan af als de kids.

Lekker laat naar bed

Bij de herfstvakantie hoort natuurlijk ook lekker laat naar bed gaan en hoe leuk is het als je in de avond samen een potje kan hyperbowlen? Bij hyperbowling staan de randen aan de zijkant altijd omhoog en daarom is het ook zeer geschikt om met kleinere kinderen te spelen. Hét spel en de variatie zitten hem namelijk in de lichttechnieken van de zijbumpers. Die kan echt iedereen raken, wel jammer voor onze kinderen dat papa en mama altijd net iets té fanatiek zijn met spelletjes.

Ben je de volgende ochtend helemaal uitgeslapen dan is het tijd om je uit te leven in het ‘jungledorp’. Terwijl papa en mama nog even bijkomen met een kop koffie op het terras, kunnen de kinderen alvast klimmen en klauteren. Ook bij de Plaza kun je heerlijk zitten en aangrenzend kun je diverse ruimtes bezoeken zoals Aventuria, het Klushuis en een indoor speeltoestel. Zo fijn dat er voor de kinderen tal van mogelijkheden zijn om te doen.

Koken word het niet!

Heb je even genoeg avontuurlijke dingen gedaan dan is het tijd om de buikjes te vullen. Met keuze uit diverse restaurantjes en afhaal mogelijkheden hoef je zeker geen honger te hebben. Heerlijk genieten van een lunch, á la carte of toch liever de grill, één ding is zeker zelf koken word het niet!

Vakantie op recreatiepark de Leistert

Geen twijfel mogelijk dat we het hier niet naar onze zin gaan hebben dus we hebben geboekt! Wij hebben geen eigen caravan of tent tot beschikking dus kamperen word het voor ons niet maar hier zijn echt zoveel accommodaties te huur dat het kiezen nog lastig was. Een bungalow heeft net een beetje meer luxe en dat vinden wij voor een vakantie wel prettig maar maakt jou dat niks uit dan zijn ook de safaritenten en de chalets zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Wij kijken al uit naar de herfstvakantie en wie weet als het ons goed bevalt gaan we wel terug naar dit vakantiepark met Pasen

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1-2

VROOMMMM wij gaan naar de Monster Jam!

In Mei is het weer zo ver… De Monster Jam is terug en het word nog gaver dan de vorige...
etl-san-antonio

Win 4 kaartjes voor de MONSTER JAM 2024!

Ja je leest het goed, wij geven nog eens 4 kaartjes weg! Kun je gezellig met je vader, moeder, opa,...
image-2

De enige echte Marvel Monster Jam Trucks maken hun opwachting tijdens Monster Jam® 2024!

Monster Jam® keert, na twee eerdere uitverkochte events, ook in 2024 terug naar Nederland. ’s Werelds grootste, onverwachte en onvergetelijke...