Het perfecte cadeau voor de boys

30 augustus 2023

Zit je ook altijd met je handen in het haar wanneer je weer op zoek moet naar een passend cadeautje voor bijvoorbeeld een verjaardag, 5 december of andere gelegenheid. Wij hebben het perfecte cadeau voor de boys gevonden. Een cadeau waarbij je het eigenlijk nooit fout kunt doen!

We merken dat veel ouders vaak een beetje afknappen op de goedkope prularia wat binnen een week stuk is. Dat is natuurlijk ook wel te snappen want wanneer je een cadeautje geeft hoop je dat ze hier lang plezier van kunnen hebben. Vaak laten ze de kinderen voor het gemak maar om ‘geld’ vragen maar het blijft natuurlijk toch leuker om iets te kunnen geven.

Nintendo Switch

Als we aan de jongens vragen wat ze graag willen hebben dan roepen ze al gauw over een spelcomputer. Niet perse een goedkoop cadeau maar wel eentje waar je heel veel en heel lang plezier van kunt hebben. Tegenwoordig is bij veel jongens de Nintendo Switch een hot item op het verjaardag lijstje of het verlanglijstje van Sinterklaas.

Spelletjes voor de Nintendo Switch

Bij een Nintendo Switch horen natuurlijk ook wat leuke spelletjes. Dit loopt al snel in de papieren want een nieuw en trendy spel kost al gauw zo’n €60. Gelukkig zijn spelletjes een leuk item voor op een verlanglijstje. Maar welk spel geef je dan? Het antwoord is simpel… GEEN! Je geeft gewoon een Nintendo eShop gift card en op deze manier kiezen ze gemakkelijk zelf een spelletje uit.

Hoe werkt het?

Iedereen die in het bezit is van een Nintendo Switch, heeft toegang tot de Nintendo eShop. Dit is de digitale winkel van Nintendo waar je terecht kunt voor de nieuwste games, DLC, lidmaatschappen en meer.  Deze Nintendo cadeaukaart kun je met diverse bedragen opwaarderen en zo is het ook nog leuk om bijvoorbeeld voor je verjaardag een kaart aan je opa, oma, oom of tante te vragen.

De Nintendo eShop Card kun je in drie varianten kopen en werkt op een prepaid manier met tegoed. Na betaling van de Card ontvang je een code per e-mail die je in de Nintendo eShop kunt inlossen om met het tegoed content te kopen.

Een cadeau voor jong en oud.

Niet alleen kinderen spelen graag een spelletje op de Nintendo Switch, ook de tieners, pubers en volwassenen kunnen zich helemaal laten gaan in een leuke game. Een Nintendo Cadeaukaart is daarom een top cadeau om te geven!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1200x1200 (1)

Cadeautips voor op het verlanglijstje van jongens.

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…. Hopelijk heeft de goede Sint zijn boot weer vol pakjes liggen....
20231116_160542

Ga mee naar Mars! Met Lego Technic NASA Mars Rover Perseverance

De LEGO Technic NASA Mars Rover Perseverance is het ultieme bouwwerk voor alle ruimteliefhebbers, uitvinders en lego liefhebbers. Niet voor...
Ontwerp zonder titel

Monster Jam komt terug!! 50% korting op Black Friday

Ben jij nog opzoek naar een super vet Sinterklaascadeau voor je (tiener)zoon?? Zoek niet verder maar koop kaartjes voor dit...