boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Review speelgoed poepspel, jongensspeelgoed, jongens cadeau, gezelschapsspel

Published on april 29th, 2018 | by Sylvia

0

Het poepspel

Nou, toen ik zei dat we het poepspel gingen spelen had ik meteen de volle aandacht. Wat is die aantrekkingskracht van poep toch?! De drollen met elastiek vinden ze geweldig! En tijdens het uitleggen van het spel moet ik het scheetkussen even aan de kant leggen, de scheten vliegen om mijn oren.

Bekijk ook peuter speelgoed >>

Bekijk ook het toffe buitenspeelgoed >>

Het poepspel

Op zich is het spel vrij duidelijk: leg de kaarten in goede volgorde op (van 1, 2 en 3 naar 4) en noem op wat je neer gooit. Kan je niet meer leggen? Dan moet je op het scheetkussen drukken. Dit is dus een spel die kinderen met gemak willen verliezen. Als klap op de vuurpijl mag je ook nog een drol op je hoofd als je de meeste kaarten hebt overgehouden. Maar pas na vijf rondes wordt duidelijk wie er verloren (volgens de boys: gewonnen) heeft. Want wie heeft de meeste drollen op zijn kop?

poepspel, poepspel recensie, poepspel review, leuk jongensspel, jongenshumor

Samen spelen met vriendjes

Wat ik zelf een beetje onhandig vind aan het spel is dat je geen beurt heb. Als je kan gooi je op. Maar dat wordt vrij snel chaotisch, jonge kinderen kunnen het dan niet bijhouden. Sebas raakte in de war en dan is het spel niet meer leuk. Dus daar moet je als medespelers wel rekening mee houden. Wij hebben dat een beetje opgelost door wel om de beurt te gaan. Het is een leuk spel, het duurt niet zo lang (wat eigenlijk ook een nadeel kan zijn) maar  ik denk wel dat je het na een paar keer spelen niet meer zo snel pakt. De eerste hilariteit is er dan wel af, maar wie weet is dat bij andere kinderen niet het geval. Denk wel weer opnieuw lollig als Timo en Sebas het met vriendjes gaan spelen.

Gezelschapsspel

Het is ook een leuk gezelschapsspel om mee te nemen op vakantie, leuk voor een regenachtige dag in je tent of tijdens de vliegreis. Je trekt dan wel de aandacht met een drol op je hoofd en het continu scheten laten. We missen, naar mijn mening, één belangrijke kaart. Want de volgorde van de kaarten is als volgt:

1) toilet
2) drol
3) wc papier en
4) handen wassen…

Maar wanneer wordt er doorgetrokken??

Je koopt dit lollige poepspel bij:

Bol.com

het poepspel, poepspel, jongensspeelgoed, jongens cadeau, gezelschapsspel

poepspel, jongensspeelgoed, jongens cadeau, gezelschapsspel

Wat is dat toch met jongens, dat ze altijd zoveel lol hebben om de woorden Poep, Plas en Piemel? Lees de blog van Wiljo >>>

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑