boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


jongensmama school is weer begonnen, back to school

Published on augustus 19th, 2018 | by Latoya

0

De school is weer begonnen…

Met de vakantie achter de rug, broekknoop nog ongegeneerd open, haar in een knot en wallen op je knieën (of na ja, misschien toch wel op je enkels); school is weer begonnen. Heb al veel moeders om mij heen gehoord dat de vlag weer uit kan omdat hetzelfde riedeltje van naar school gaat weer begint, maar toch hou ik hem liever in de kast. Scheelt ook weer opruimen!

De school is weer begonnen

Zelf zat ik er niet zo op te wachten dat die scholen weer gingen beginnen. Ik vond het stiekem wel fijn, mijn grote knul weer even thuis, net zoals ‘vroeger’ (lees: 3 maanden terug). Heerlijk in de ochtend wakker worden door een kleuter die naast je bed staat en door de oogjes die je voelt prikken. Om vervolgens de vraag te krijgen of hij beneden televisie mag kijken. En dan half slapend “jaaaaa, ga maar” te mompelen en nog even weg te zakken. Pas wakker worden als het al licht is en dan schrikken van de tijd. Pfff alweer 9 uur (nog veel meer vroeger was ook dat nog erg vroeg). Hup, snel naar beneden om op je dooie gemak een broodje te smeren voor je kinderen en een flinke sterke bak koffie om goed wakker te worden. Heeeeerlijk! Alles lekker rustig aan en zo min mogelijk op de tijd letten. Stukjes wandelen, naar de speeltuin, spelletjes spelen, filmpjes kijken… Relax!!

Met hetzelfde riedeltje naar school

De school is weer begonnen en het echte leven is weer begonnen. De wekker gaat weer trouw iedere ochtend om 06.30 uur. Tenzij ik moet werken, dan nog veel eerder. Het hele ‘ochtend-riedeltje’ weer en snel naar school om half 9. Thuis voor de baby zorgen en ondertussen zoveel als mogelijk in het huishouden proberen te doen. Goed de tijd in de gaten houden, want tussen de middag dan krijgen wij weer het ‘tussen-de-middag-riedeltje’. Als hij dan weer op school zit, alle sporen van de lunch wissen, momentje voor jezelf nog even proberen te pakken en om 15.30 uur weer bij school staan. Om vervolgens thuis weer met het ‘na-schoolse-riedeltje’ te beginnen, wat vooral inhoud om je net opgeruimde huis weer langzaam te zien veranderen in een puinhoop.

Blij dat ik tussendoor nog een paar dagen naar mijn werk mag, om alle ‘riedeltjes’ even te doorbreken. Ik kijk uit naar de volgende schoolvakantie!

Lees meer kindermodeblogs op Boyslabel >>

Meer jongenskleding inspiratie >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑