boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen Hippe sneakers voor jongens, kindersneakers, jongensgympen, sneakers voor jongens online kopen, stoere jongenssneakers

Published on maart 28th, 2017 | by de redactie

0

Hippe sneakers voor in de lente!

Over een paar weken is het zo ver.. De lente begint! We kunnen eindelijk weer genieten van de zoin op een terras. Dit is hét moment om de winterkleren voor een paar maanden op zolder op te bergen. De kinderen kunnen weer in een dun jasje en in vrolijke, frisse kleuren buiten spelen.

Natuurlijk zijn het dragen van goede schoenen essentieel als je kinderen buiten gaan spelen. Een echte trend voor jongens is het dragen van stoere sneakers. Dit voorjaar zien we een aantal klassiekers zoals All Stars en Adidas Superstar terug! Hieronder vind je een overzicht van stoere, klassieke en opvallende sneakers voor jouw zoontje.

All Stars in alle kleuren all stars

Een echte klassieker is het model All Stars van Converse. Al jaren zie je deze schoen bij zowel jongens als meisjes. Een ideale schoen voor in de lente, want de stof is van katoen waardoor ze niet te warm zijn. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en gemakkelijk te dragen onder allerlei broeken.

Adidas Superstar, terug van weggeweest!

superstar

Een ander hip model is weer terug van weggeweest, namelijk de Adidas Superstar. Ze zijn verkrijgbaar in het wit of zwart. Vooral het zwarte model is stoer bij de jongens! Het is een klassiek en sportief model en gemakkelijk te combineren op veel manieren.

Trend hardloopschoenenfree run1

Hardloopschoenen zien we ook steeds meer verschijnen op straat. Ze worden niet gebruikt om hard mee te lopen, maar juist gewoon onder een spijkerbroek of bermuda! Nike Free Run is daar het perfecte voorbeeld van. De schoenen hebben een dynamische pasvorm zodat het lijkt alsof je op sokken loopt. Ze bieden een goede stevigheid en flexibiliteit aan de voeten van je zoontje. Daarnaast zijn de sneakers in heel veel verschillende kleuren te verkrijgen. Een perfect sneaker dus als je zoontje graag actief bezig is!

Kijk snel in de voorjaarscollectie sneakers bij OTTO in de webshop!...

Comments are closed.

Back to Top ↑