boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips Hoe word je piloot

Published on mei 4th, 2017 | by Martine

0

Hoe word je piloot

Bij Luchtvaart-Themapark Aviodrome blijft het niet bij kijken alleen. Stap aan boord van een megagrote Boeing 747, de flight simulator en leer morsecode seinen. Kinderen leven zich uit in een van de kinderattracties en leren spelenderwijs hoe bagageafhandeling op een vliegveld in zijn werk gaat. Wil jij piloot of stewardess worden? Volg dan de opleiding: Hoe word je piloot! Slaag jij voor alle testen? Dan ontvang je aan het einde van je bezoek een brevet. Ook zijn er regelmatig evenementen zoals de Open Cockpit Dagen en de Kindervliegdagen.

Meer leuke uittips waar je wat kunt leren >>

Hoe word je piloot

De cockpit is normaal gesproken verboden terrein voor vliegtuigpassagiers. Tijdens de Open Cockpit Dagen van 25 tot en met 28 mei bij Luchtvaart-Themapark Aviodrome is het echter wél mogelijk om diverse cockpits van heel dichtbij te bekijken. Onder meer de cockpits van de Boeing 747, Saab Viggen, MIG-21 en Fokker 100 worden opengesteld. Je krijgt zo de gelegenheid om in de huid van een echte piloot te kruipen!

Zelf leren vliegen in een vliegtuig

De Open Cockpit Dagen vormen de ideale gelegenheid om erachter te komen waar alle knopjes voor dienen. En ook vragen als ‘waar zit het navigatiesysteem?’ of ‘zit er een claxon op het stuur?’ worden snel beantwoord. Je kunt het namelijk zelf ontdekken! Jong en oud zullen zich keer op keer weer verwonderen. Bijvoorbeeld over het verschil tussen een cockpit van 80 jaar geleden en de huidige geavanceerde cockpits. Natuurlijk zijn er stewards aanwezig die de meest uiteenlopende vragen beantwoorden.

Zelf een echt vliegtuig besturen? Dat is de droom van menig kind! Tijdens de Kindervliegdagen hanteren jonge piloten van 8 tot en met 16 jaar de stuurknuppel van een Cessna 172. Haal je certificaat! Voorafgaand aan de vlucht krijgen de jonge piloten een theorie-instructie over het vliegtuig waarin zij gaan vliegen. Tijdens de vlucht worden zij natuurlijk bijgestaan door een ervaren piloot. Na afloop van de vlucht ontvangen de jonge pilootjes een certificaat. Vaders en moeders kunnen ook meevliegen. Er zijn twee Kindervliegdagen per maand. De eerste mogelijkheid om zelf een vliegtuig te besturen is 14 mei. Zelf vliegen is niet goedkoop maar wel een onvergetelijke ervaring voor de jonge piloten.

Kijk hier voor meer informatie>>

Hoe word je piloot

Met de cursus Hoe wordt je piloot leer je zelf vliegen

Tags: , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑