boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Review speelgoed hubelino, hubelino review, jongenscadeau, jongensspeelgoed

Published on mei 23rd, 2018 | by Colinda

0

HUBELINO : vet cool speelgoed!

Jongens en bouwen, het zit er al vroeg in. De jongens hier zijn begonnen al toen ze heel klein waren met de DUPLO blokken. Eerst was het alleen nog stapelen maar al snel werden de hoogste torens, de mooiste kastelen en huizen met al deze gekleurde blokken gebouwd. Maar toen ze een jaar of vijf waren, gingen ze over op LEGO en de mand met DUPLO is daarna nooit meer aangeraakt. Maar we hebben nu de Hubelino knikkerbaan gevonden!

Hubelino knikkerbanen

Maar vanaf nu is daar verandering in gekomen! De grote jongens spelen weer met de DUPLO blokken, maar nu in combinatie met HUBELINO. Met de kleurrijke blokken van HUBELINO bouw je de coolste en grootste knikkerbanen ooit en dat is echt iets voor hun! De eerste knikkerbaan werd gemaakt volgens de beschrijving die erbij zat, maar al snel werden er fantasierijke eigen creaties gebouwd om te kijken of de knikker nog sneller en harder naar beneden zou komen. Met de Hubelino bouwstenen bouw je de knikkerbaan zelf, maar wanneer je nog DUPLO blokken over hebt kun je deze erbij gebruiken om de baan hoger en groter te bouwen, want de Hubelino bouwstenen passen op de DULPO blokken. Slim bedacht vinden de jongens.

Hubelino speelgoed, Boyslabel, jongensspeelgoed, duplo, HUBELINO, hubelino review

Hubelino speelgoed

De gekleurde blokken voelen heel stevig aan, krijg je met geen mogelijkheid kapot en zien er mooi uit. Het is meteen duidelijk wat je hiermee kunt bouwen en de jongens vinden het fantastisch. Keer op keer kun je met behulp van je eigen fantasie, alleen of samen met vriendjes, mega grote knikkerbanen bouwen. Drie maal raden wat de jongens voor Sinterklaas vragen ;-), want hoe meer bouwstenen des te groter de knikkerbaan wordt.  Je kunt het speelgoed binnen en zelfs buiten gebruiken. Op tafel, op de vloer en zelfs in de zandbak en waterbaan. De mogelijkheden zijn oneindig en de jongens zijn echte hele grote fans!

Meer leuk speelgoed voor jongens >>

Lees ook: leukste cadeau voor peuter jongens >>

Hubelino knikkerbaan, knikkerbaan bouwen, hubelino, hubelino review, jongenscadeau, jongensspeelgoed

Super gave Hubelino knikkerbaan

Tags: , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑