JEans voor jongens, denim, denim voor jongens ,stoere jeans, stoere spijkerbroeken voor jongens

Een stoere jeans voor jongens kan voor iedereen weer anders zijn. De een draagt liever een regular fit en de ander zweert bij slim fit, skinny fit curved fit, straight fit, chino fit of de hippe jogg jeans. Voor ieder is er wel een passend model. Bij aanschaf van een spijkerbroek letten wij niet alleen op de voorkant, maar eigenlijk nog meer op de achterkant van de broek. Hoe zien de kontzakken eruit, zitten er gave stiksels op, coole applicaties, zijn de pijpen gedraaid, recht of aangesloten. Nog een heel belangrijk punt: hoe ziet de wassing eruit.  Al deze items bepalen of de jongens én jij, de broek stoer genoeg vinden.

spijkerbroeken-voor-jongens-stoere-jeans-voor-kinderen-denims-voor-kinderen, spijkerbroeken

Een topper dit seizoen is deze ‘bleached denim’ jeans. Relax to the max met deze denimlook sweatpants met subtiele lockstiksels van Tumble ‘N Dry. Superstoere Vingino jeans. Jongen op foto draagt een slim fit spijkerbroek met een stoere ‘kreukwassing’ van Tumble ‘N Dry, liggende jeans is de stoere  Super Rebel baggy jeans in het grijs. Grijze Blue Rebel slim-fit-tapered jeans met gewassen look. Favoriet is de grijze slimfit jogjeans van WE fashion. Een kunstwerk op zich is deze jeans vol baches. Deze blauwe jeans van Indian Blue Jeans en de Name It jeans mogen zeker ook niet ontbreken in de kledingkast van de jongens. Deze onregelmatig gebleekte denim jeans met een coole fade en een all-over zwart sprayeffect is niet voor watjes!

ster

I dig denim, jeans voor jongens, stoere jongensjeans

Hang loose boys met deze favorite I Dig Denim jeans!

ster

Scotch spijkerbroek, spijkerbroeken voor jongens, jeans voor jongens, stoere jongens spijkerbroek

Een kunstwerk op zich is deze jeans vol baches van Scotch Shrunk!

ster

Spijkerbroeken voor jongens, jongensbroeken, jeans, stoere kinder spijkerbroeken, Boys Jeans

Stoere jeans mogen niet ontbreken in de kast van iedere stoere jongen! lekker zomers is deze camelkleurige loose-tapered-fit pants met fanasie camouflageprint, een topper is deze comfortabele jog-jeans van Vingino met stoere zakken en blauwe camouflage accenten, stoere slim fit 5-pocket jeans in een verwassen denim met veel applicaties en slijtage details, comfy jeans van Tumble ‘N Dry,  All-over Hawai, de Name It Slimfit spijkerbroek van ‘bleached denim’ is favoriet, mede door de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. de blauwe loose-tapered-fit pants met zwartgrijze all-over print van Scotch Shrunk is er een voor jongens met lef! Coole slim-fit jeans van Replay.

ster