Beestachtig goede jongens mutsen

2 november 2019

Wat een leuke collectie heeft Barts dit jaar weer voor ons in pet-to ;-). Deze winter zien we vrolijke, grappige en stoere mutsen terug in de collectie. Maar één ding hebben deze jongens mutsen gemeen; ze zijn allemaal warm en van goede kwaliteit.

Jongens mutsen

Barts’ collectie gaat met de tijd mee. De hippe vos zien we terug als subtiele all-over print of juist in het oog springend groot en vrolijk. Hier leuk en warm je die lieve kindersnoet zeker mee op. Wil je echt lekker meedoen en vind je het dierenthema te gek? Dan ga je natuurlijk voor de beanies met dierengezichten! Een guitige snuit met oren op de snoet van je zoon. Ik voel een wegsmeltmoment aankomen.

Maar ook de army look is al jaren in en nog steeds leuk! We raken er niet op uitgekeken, het is zo makkelijk te combineren en staat eigenlijk altijd leuk. Het is natuurlijk ook heel jongensachtig. Een stoere muts met skull voor als alleen de kleur niet stoer genoeg is. De muts met badges vind ik erg gaaf. Even geen gewone muts, even niet recht toe recht aan.

jongens muts Coole beanie  en jas (fotostyling Just by Manon for Kixx)

Barts mutsen en beanies

Barts staat niet alleen voor mutsen, maar ook de handschoenen en wanten zijn heerlijk warm en lubberen gelukkig niet uit na veelvuldig gebruik. Mooie, tijdloze wanten die bij ieder knulletje leuk staan, mits ze ze aanhouden natuurlijk.

jongens muts, jongens beanie, beanie kind

Toffe beanie

Barts Beanies in alle soorten en kleuren

Tot een paar jaar geleden was de beanie voor mij onbekend terrein. Waarschijnlijk omdat geen enkel hoofddeksel mij zelf leuk lijkt te staan en ik na tig pogingen mijn zoektocht naar dat hippe mutsje voor mijn hoofd gestaakt heb. Sef heeft daarentegen een prima mutshoofd, dus nu moet hij eraan geloven. En daarbij komt dat ik zijn uitdrukking 10 keer ondeugender vind met zo’n muts op. Jammer om te bedenken dat hij er maar één tegelijk op kan…

De gave jongens mutsen en winteraccessoires van Barts koop je bij:

Kixx-online

Shop de gaafste winteritems nu in onze shop >>>

jongens mutsen

Deze grappige muts is zo leuk!

jongens mutsen, barts muts jongen, jongens beanie, muts jongen

Beanie muts met gezicht

 

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

barts kindermutsen, leuke jongens mutsen, barts wintercollectie

Leuke kindermutsen, sjaals en handschoenen; warm and Fun to wear!

Brrr, wat is het koud buiten. De Barts wintercollectie bestaat uit heerlijk warme winteraccessoires als gebreide kindermutsen, shawls en wanten in stoere winterkleuren....
kindermutsen-kinderpetten

Let’s keep you warm

Daar waar we een poosje geleden nog kinderen in shorts naar school zagen gaan is de nazomer nu echt wel voorbij....