boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen jongensschoenen, kinderschoenen

Published on maart 10th, 2018 | by de redactie

0

Toffe shoes voor Boris

Het blijft altijd een zoektocht naar de juiste kinderschoen. Wat is nou de juiste maat? En waar kan je het beste op letten bij het online kopen van een paar jongensschoenen? Natuurlijk dat ze mooi zijn, maar bij voeten in de groei wil je ook het juiste schoeisel. Op de Shoesme site heb je een speciaal maatadvies waar je precies kunt zien welke schoenmaat goed is voor de voeten van jouw kind.

goede jongensschoenen, stevige jongensschoenenNieuw seizoen – nieuw paar jongensschoenen

Bij aanvang van het nieuwe kleding seizoen (het voorjaar) shop ik meestal een leuke outfit of twee voor Boris met daarbij een matching paar jongensschoenen. Op deze manier heeft hij direct een leuke outfit met bijpassende schoenen, dit vind ik wel zo leuk. Natuurlijk shop ik gedurende de rest van het seizoen nog meer, maar het begin is altijd matching.

Dit seizoen viel mijn oog op een paar blauwe Shoesme schoenen met gekleurde zool. De mooie blauwe kleur is een goede basis voor de zomeroutfits met veel blauw. Daar passen deze schoenen perfect bij. En opvallen doe je zeker door de gekleurde zool! De schoenen zijn donkerblauw (mooi bij jeans) en het kleurverloop op de zool maakt de sneaker super stoer.

De schoen voelt soepel aan, met zacht leer en suède. De zool in de schoen voelt ook zacht aan als een soort kussentje. Dit is fijn voor de voeten, want Boris houdt zeker niet van harde zolen en hard leer. Dan zitten de schoenen niet lekker volgens hem (wat ik kan begrijpen). De schoen valt mooi aansluitend aan zijn voeten. Met de veters kan ik ze helemaal precies passend maken zodat zij perfect aansluiten aan zijn voeten. Hij kan ze zelf handig aantrekken en sluiten met de rits. Dat is wel een musthave waar ik op let bij aanschaf van een paar schoenen voor Boris. Hij neemt niet de tijd om veters te strikken, want hij wil altijd snel spelen 😉 en vergeet dan zijn veters te strikken. Een ritssluiting is dan een uitkomst!

Wij zijn enthousiast! Thanx Shoesme

jongensschoenen, shoemse jongensschoenen

jongensschoenen, shoesme kinderschoenen, schoenmode zomer 2018

Meer kinderschoenen blogs >>

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑