Kameleondorp: Net als Hylke en Sytze

29 april 2014

Neem een kijkje  bij het Kameleondorp in Terherne en voel je even familie van de Klinkhamertjes. Op het avontureneiland word je ontvangen door een kameleonfiguur die je meteen wegwijs maakt. Er zijn spannende paden die je leiden over en langs het water, door de bomen en over de moerassen, blijf jij schoon? Touwslingeren, polsstokspringen over de sloot, van de kabelbaan, er is van alles te doen. Laarshengelen in de poedelpoel, bottelen van Heppie water, kan jij de schoenen strikken? Dan valt er van alles te beleven. Op het eiland is ook het eten en drinken een belevenis voor jong en oud, je kan zelf van alles bakken op het open vuur bij de opkikker. Weer naar vast wal of naar het Dorp Lenten? Het leuke is dat jezelf bepaalt wanneer je terug vaart met de veerdienst.

Zeilkamp Schippers van de Kameleon >>

GRATIS kinder uittips >>

Kameleondorp

Stap aan boord van één van onze boerenpramen geduwd door de Kameleon. Vaar over de prachtige terhernsterpoelen. Onze gidsen zijn burgers van Lenten, zij vertellen tijdens de rondvaart alles over het dorp, de omgeving en natuurlijk de films en de boeken. Tijdens het varen worden kinderen echte speurneuzen door mee te helpen een probleem van veldwachter zwart op te lossen. Het is mogelijk om aan het eind van de rondomvaart af te stappen op het avonturen eiland. Bij slecht weer is de praam overdekt.

Kameleon Terherne, kameleondorp

Vier je kinderfeestje in Kameleondorp

Wil je een super leuk kinderfeest voor die grote dondersteen van je en zijn vriendjes? Vier het kinderfeestje in het Kameleondorp. Op het eiland begint een actief programma waarbij de kinderen met kruiwagens vol water zo snel mogelijk een hindernisparcour af moeten leggen, ze kunnen samen varen op een vlot dat wel vijf ton weegt. Als ze willen kunnen ze tot aan hun nek toe in de modder spelen en ravotten, maar uiteindelijk springen ze met z’n allen vanaf de steiger in het buitenwater. Na afloop mogen ze hun eigen eten klaarmaken en daarna nog uren het eiland ontdekken. Als dat geen super feest is!

Kijk hier voor openingstijden van Kameleon Terherne

Kameleondorp, dagje uit met jongens

Bekijk ook stoere zwemshorts voor jongens >>

Lekker buitenspelen >>

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

julianatoren halloween

Kids er op uit! – Halloween in Kinderpretpark Julianatoren

Met de kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? Vanaf 1 t/m 30 oktober is het een...
Op avontuur in de LEGO werel

Kids erop uit! Legoland Discovery Centre Scheveningen

Jongens en LEGO is natuurlijk altijd een goede combi! Het staat hier in huis altijd standaard op de verlanglijsten van...
20220828_152314

Nu in de bioscoop Ted & De Magische smaragd

Zondag 28 augustus, voor ons de allerlaatste dag van de vakantie hadden we nog een leuk uitje voor de jongens....