hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Blogs kamperen met de jongens, kamperen met kinderen

Published on juli 14th, 2019 | by de redactie

0

Kamperen met de jongens

Kamperen met de jongens: Een heel belangrijk deel van het leven van mijn man en mij speelt zich af op vakanties, met weekendjes weg en op reis. Ook na de komst van onze twee zonen zijn wij niet minder of anders op vakantie gegaan. Nog steeds kamperen wij met de tent. Tegenwoordig wel een wat grotere tent, maar verder is er weinig veranderd.

5 TIPS vakantie Frankrijk >>

Kamperen met de jongens

We gaan een heerlijk weekje naar Frankrijk. We gaan met de auto op vakantie en zodra we de bocht om zijn vraagt de oudste; ‘Zijn we er al?’ Oké er is dus wel iets veranderd sinds de komst van de jongens. De reis is voor ons gevoel een stuk langer geworden.

Natuurlijk is dit niet waar en laat ik voorop stellen, ik zou niet meer zonder mijn kinderen kunnen. Gekscherend zeggen mijn man en ik wel eens tijdens de rit; ‘wie zijn idee was dit eigenlijk? Dat gebeurd dan op dat moment dat er gehuild, gevraagd en geklaagd wordt op de achterbank. Maar goed, eerst maar eens op pad. Ik zit tijdens de rit opgesloten tussen luiertassen, schone kleren en eten en drinken.

De jongens worden gescheiden door een koelbox en een speelgoed tas en staan met hun voeten op pakken luiers. Mijn man ziet niets door het achteruit aangezien de hele kofferbak volgebouwd is. En dan heb ik het nog niet over de dakkoffer op de auto. Want na de komst van zoon nummer 2 kwam er een dakkoffer. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik dus altijd te veel kleding mee neem. Zowel voor mezelf als voor de jongens. Mijn motto is altijd; Wat als je alleen maar slecht weer hebt, en niet kan wassen? Juist dan moet je wel genoeg droge kleding mee hebben. Met het gevolg dat ik na de vakantie een halve niet gebruikte tas weer uitpak.

De auto is gepakt en we gaan op weg. We zijn het dorp nog niet uit of Lars, de oudste van vier, vraagt: ‘Zijn we er al?’ Op dat moment maken we er ons nog van af met een grapje, maar na tig keer vragen is de lol er toch wel af. Maar geef hem eens ongelijk, wie zit er nou te wachten op uren in een auto zitten, niemand toch.

Zeven maanden reizen

Kamperen met de jongens is voor ons een makkie, denk je. Ze zijn wel wat gewend zijn, tenslotte hebben we vorig jaar zeven maanden met een camper door Amerika en Canada gereisd. We reden natuurlijk niet elke dag, maar er werden af en toe toch lange afstanden gereden. Het voordeel van een camper was dat de jongens tijdens het rijden een tafel hadden om op te spelen en dat scheelt toch een hoop. Op zich vermaken ze zich nu ook onderweg. Ze hebben hun speelgoed tas zelf mogen vullen en zijn onderweg toch enige tijd druk met spelen. Af en toe klinken er wat wanklanken achter ons, willen ze ineens met dezelfde auto spelen, wordt er even ruzie gemaakt  of hoor ik ineens:’mama ik moet spugen!”, wat dan gelukkig toch niet gebeurd en na de zoveelste ‘zijn we er al’’, kunnen we volmondig “ja”zeggen.

Camping vakantie met kinderen >>

De relax modus

Aangekomen op de camping is het genieten geblazen. Geef de jongens een speeltuin, hun speelgoed en een bal om te voetballen en ze vermaken zich. Komt meteen het cliché naar boven ‘als de kinderen zich vermaken, doen de ouders dat ook. Het is prachtig weer dus een mooie gelegenheid om Arco, van twee, regelmatig op het potje te zetten en in een onderbroekje te laten rondlopen.

Na een week relaxen in Frankrijk, beginnen we aan de terug tocht. Deze gaat gelukkig net zo voorspoedig als de heenweg. Bij thuiskomst zijn we blij dat we weer de benen kunnen strekken en kan het uitpakken beginnen. Zoals verwacht had ik weer veel te veel kleding mee genomen en gaat de helft ongebruikt de kast in. Over een paar weken begint de zomervakantie, ga ik het weer proberen en wie weet lukt het ons dan om op reis te gaan met meer beenruimte.

Lodi

Tags: , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑
 • Jongensschoenen, kinderschoenen, shoesme, kindermode winter 2019-2020, hippe kinderkleding, kindermodeblog

 • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • Jongenskleding, kinderkleding, get the look, shop the look, kinderkleding inspiratie, kindermode winter 2019-2020, urban kinderkleding, hippe kinderkleding, kindermodeblog

 • kinderkleding herfst, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen herfst winter 2019-2020, hippe jongenskleding, herfst, herfstkleding, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 • Aanraders!

  Scotch Soda jongenskleding, scotch shrunk, kinderkleding jut en juul kinderkamer accessoires
  shoesme jongensschoenen de gele flamingo, jongens accessoires, jongenskleding
  Kleertjes.com jongenskleding, stoere jongenskleding jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting
 • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

 • muurstickers kinderkamer hippe kinderkamer accessoires, kinderbehang, jongenskamers, woonaccessoires
  Ad Square jongenstassen