boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderboeken kerstmissaurus, kerstboek

Published on december 23rd, 2020 | by Colinda

0

De Kerstmisaurus en de Winterheks

Lekker lezen in de kerstvakantie gaan we zeker doen! Dat is de perfecte tijd ervoor. We hebben vakantie en het is lekker warm binnen, de ideale combi voor een middagje lekker lezen! Vorig jaar heeft Boris het prachtige boek van de Kerstmisauris mogen ontvangen en nu gaan we verder in het vervolg: De Kerstmisaurus en de winterheks. Dat wordt weer gezellig samen lezen!

De leukste kinderboeken voor jongens >>

de kerstmisaurus en de winterheks, tom fletcher

De Kerstmisaurus

Het wereldwijde populaire boek De Kerstmisaurus is een hartverwarmend kerstverhaal geschreven door Tom Fletcher, de leadzanger van de Britse band McFly. Wij hebben je al eerder getipt over dit geweldig leuke boek wat niet mag ontbreken in de boekenkast van jouw kinderen. Een heerlijk verhaal om voor te lezen of gezellig samen te lezen in aanloop richting kerst. Maar nu is er een vervolg!

kerstmissaurus, kerstboek, De Kerstmisaurus en de winterheks

De Kerstmisaurus en de Winterheks

In dit nieuwe boek De Kerstmisaurus en de Winterheks bleeft Willem een nog spannender avontuur. Ook dit jaar is het weer bijna kerst en komt de Kerstman langs bij Willem samen met zijn grote vriend De Kerstmisaurus. Willem mag, net als zijn vader, stiefmoeder en stiefzus, ook dit jaar weer mee naar de Noordpool.

Op de Noordpool leren ze het best bewaarde kerstgeheim van allemaal: de Winterheks. De Winterheks is ouder dan de tijd, maar nog steeds zo jong als de dag van morgen en zonder haar zou Kerstmis niet bestaan. Willem ontmoet de mysterieuze Winterheks en ontdekt dat het lot van Kerstmis op het spel staat. Om Kerstmis te redden moeten de Kerstmisaurus, de Winterheks en Willem samenwerken.

De Kerstmisaurus en de winterheks

Een echt kerstboek

Ook dit kerstboek is weer betoverend mooi en is echt een heerlijk kerstverhaal om samen met je kind te lezen. Het boek heeft een mooie boodschap; geloof in jezelf en dan kun je alles bereiken wat je wilt. Een mooi onderwerp waar na afloop van het boek nog  heerlijk over door kunt praten met je kind. Samen lezen is zo gezellig en helemaal in dit prachtige boek.

Dit boek is echt een aanrader en een mooi cadeau voor onder de kerstboom.

Super leuk kerstboek!

LEES OOK:

Tags: , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑