Kids er op uit! – Walibi Spooky Days + winactie

19 oktober 2022

Walibi Holland is niet zomaar een pretpark, het is het spectaculairste attractiepark van Nederland! Een dagje uit naar Walibi is veel meer dan alleen maar achtbanen. Het park staat namelijk boordevol spectaculaire attracties die het tot de perfecte dag uit maken voor jong en oud. Creëer herinneringen voor het leven met een avontuurlijk dagje uit naar Walibi.

KIDS ER OP UIT

Spooky Days

Walibi Holland opent haar deuren voor Halloween Spooky days. Inmiddels is de 4e editie van Halloween Spooky Days van start gegaan, het griezelevenement voor gezinnen met jonge monsters! Dit uitje is geschikt voor de kids tussen de 6 en 12 jaar. De hele maand oktober waan je je in Halloweensfeer en is Walibi het domein van Daysee, freaks, trollen en piraten. Dwaal door de griezelzones Pirate’s Cove, Tangled Twigs, Nightmares en Ghostly Graveyard. Ook kun je op onderzoek uit in Camp of Curiosities of je creativiteit de vrije loop laten in Festival of Freaks. Kinderen tot 12 jaar kunnen verkleed naar het park komen. Voor de allerkleinsten die het een beetje spannend vinden is er een anti-monster button, zodat monsters hen niet benaderen.

Festival of Freaks

Daysee zwaait in oktober de scepter in Walibi Holland tijdens Spooky Days! In haar eigen Festival of Freaks verwelkomt ze samen met haar freaks uit het circus alle gasten. Je kan hier je hart ophalen met de leukste activiteiten; laat je schminken, maak je eigen griezelmasker of ga met Daysee en haar Freaks op de foto. Ook heeft Daysee een monsterkist gevonden, help haar in haar spannende zoektocht om de code van de kist te kraken. Aan het einde van het avontuur is er een mooie beloning voor het harde werk!
Bovendien loopt ze gedurende de dag door het park om kinderen te laten schrikken en samen op de foto te gaan..

Camp of Curiosities

Ga samen met het hele gezin op ontdekkingsreis en maak een spannende tocht door het verlaten circusgebied. Ruik je de olifantenpoep? En ligt daar verscholen in de bosjes een trapeze? Wandel door dit gebied en ontmoet Daysee haar achtergebleven circusfreaks.

Vier griezelzones:

Pirate’s Cove
Tangled Twigs
Nightmares
Ghostly Graveyard

Dwaal door het park en stap de griezelzones binnen. Het is alle hens aan dek in Pirate’s Cove, waar echte zeerovers op je staan te wachten voor een zwaardgevecht! In Tangled Twigs loop je het wonderlijke monsterland van de trollen binnen, zie jij ze zitten en durf je dichterbij te komen? Word je wakker of blijf je slapen; in Nightmares beleef je je eigen nachtmerrie en in Ghostly Graveyard bezoek je een kerkhof, durf jij dit aan? Kijk uit, alles lijkt hier nog te leven…

Onderzoek:

Een spookhuis bezoeken met Martien Meiland slaat de gemiddelde Nederlandse volwassene liever over, hij geeft ons het minst veilig gevoel in een angstige situatie. Waar volwassenen zich het liefst verschuilen achter de brede rug van Rico Verhoeven, stappen kinderen (60% van de ondervraagden) het liefst samen met Freek Vonk een spookhuis binnen. Inmiddels is Halloween een evenement waar we in Nederland niet meer omheen kunnen. Kinderen blijken er zelfs meer van te houden dan hun ouders. Maar liefst 6 op de 10 kinderen vindt het leuk om af en toe te griezelen tegenover 4 op de 10 volwassenen. Uit het onderzoek blijkt verder dat 63% van de ouders hun kinderen tussen de 6 – 12 jaar weleens een programma laat kijken met een hogere kijkwijzer aanduiding dan de leeftijd van het kind.

Dit marktonderzoek is uitgevoerd door Validators onder 1025 respondenten in opdracht van Walibi Holland, initiatiefnemer van Spooky Days.

Praktische informatie Spooky Days:

Openingsdagen: 15 t/m 30 oktober 2022
Openingstijden: van 10:00 tot 18:00 uur
Consumentenadviesprijs: €36,00 voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Kinderen vanaf 6 t/m 11 jaar: €29,00
Kinderen tot 12 jaar kunnen verkleed naar het park komen.

Herfstvakantie Familydeal

Kom in de herfstvakantie voordelig met je gezin naar Walibi Holland en beleef Halloween Spooky Days. Voor vier tickets betaal je maar €99,-. Boek hier je kaartjes >>> Familytickets

Winactie

*** GESLOTEN *** Astrid van Kooten wint de kaartjes voor de Spooky Days. Neem je contact op met marketing@label4kids-pr.com

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

bioscoop films ninja turtles

Filmtip – Teenage Mutant Ninja Turtles

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele van jullie één van de favoriete uitjes om met de hele familie te...
winter efteling

Kids er op uit; De Winter Efteling

We kunnen er heerlijk van genieten als we met de kids er op uit gaan.  Omdat ze nog zo jong...
monsterjam

Monsterjam 2022 in het Gelredome Arnhem

Wouw dat was nog eens een toffe uitnodiging. Al maanden kijken we uit naar dit geweldige uitje want in samenwerking...