Ben jij klaar voor actie deze zomervakantie?

8 juli 2017

Zin in kinder bootcamp tijdens de zomervakantie? Ga dan naar het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. In de vakantieperiode is er van alles te doen. Op de plek waar in 1913 de Luchtvaartafdeling van de Koninklijke Landmacht werd opgericht staat 100 jaar later het Nationaal Militair Museum. Een indrukwekkend gebouw met een spectaculair dak. Ontdek het Arsenaal en dwaal tussen tanks en vliegtuigen. Ben jij klaar voor actie deze zomervakantie?

Kinder bootcamp = survival bootcamp

Kom in actie! Stap in de schoenen van een echte militair tijdens de survival bootcamp! Leer marcheren, tijgeren, vuur maken en nog veel meer. Met wie durf jij deze uitdaging aan? Ook leuk als kinderfeestje!

Meerijden op militaire voertuigen
Scheur mee door het zand! Koop je tickets bij de kassa op het buitenterrein en rijd mee door de Arena op een amfibisch rupsvoertuig (M688) of de M3A1 half-track.

Mini-tank rijden
Ben jij een echte tank commandant? Neem plaats in de NMM mini-tank en rijd een rondje over het mooiste tank buitenparcours van Europa! Voor kinderen, maar ook voor volwassenen leuk.

Zelf besturen
Ga bij het buitenactiviteiten terrein aan de slag bij het drone vliegen, of bestuur een radiografisch bestuurbare leopard tank over het parcours!

Ponyrijden en boogschieten
Kom ponyrijden en boogschieten op het terrein van het NMM!

In het Museum

Neem ook een kijkje in de verschillende themaruimten en het Arsenaal. Xplore is een ruimte in het Arsenaal waar kinderen zélf aan de slag kunnen. Want zelf dingen doen is leuk én leerzaam. Maak je eigen buskruit, vlieg in een F-16 simulator of schakel vijandelijke tanks uit! Of red het museum. Vliegbasis Soesterberg is in gevaar! Download de app ’New Dawn’ via Google Play of de App Store en kom zo snel mogelijk naar het Nationaal Militair Museum.

Kortom actie genoeg deze zomervakantie, ga lekker op kinder bootcamp! Kijk hier voor meer informatie>>

Meer stoere uittips voor jongens >>

kinder bootcamp, survival kamp voor kinderen, zomervakantie

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

pumptrack

Kids er op uit! The Portal Action house

Kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? In Sevenum bevind zich het Fun & Entertainment center. Dit...
gaia zoo

Kids er op uit! Gaia Zoo

Gaia Zoo – Kerkrade Met de kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? Een dagje naar de...
monster jam

VROOM VROOM….. Monster Jam Winactie!

Geniet van brullende motoren, races en ongelofelijke stunts. Monster Jam® komt terug in het Gelredome Arnhem. Ben jij klaar voor...