hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Uittips kinder bootcamp

Published on juli 8th, 2017 | by Martine

0

Ben jij klaar voor actie deze zomervakantie?

Zin in kinder bootcamp tijdens de zomervakantie? Ga dan naar het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. In de vakantieperiode is er van alles te doen. Op de plek waar in 1913 de Luchtvaartafdeling van de Koninklijke Landmacht werd opgericht staat 100 jaar later het Nationaal Militair Museum. Een indrukwekkend gebouw met een spectaculair dak. Ontdek het Arsenaal en dwaal tussen tanks en vliegtuigen. Ben jij klaar voor actie deze zomervakantie?

Kinder bootcamp = survival bootcamp

Kom in actie! Stap in de schoenen van een echte militair tijdens de survival bootcamp! Leer marcheren, tijgeren, vuur maken en nog veel meer. Met wie durf jij deze uitdaging aan? Ook leuk als kinderfeestje!

Meerijden op militaire voertuigen
Scheur mee door het zand! Koop je tickets bij de kassa op het buitenterrein en rijd mee door de Arena op een amfibisch rupsvoertuig (M688) of de M3A1 half-track.

Mini-tank rijden
Ben jij een echte tank commandant? Neem plaats in de NMM mini-tank en rijd een rondje over het mooiste tank buitenparcours van Europa! Voor kinderen, maar ook voor volwassenen leuk.

Zelf besturen
Ga bij het buitenactiviteiten terrein aan de slag bij het drone vliegen, of bestuur een radiografisch bestuurbare leopard tank over het parcours!

Ponyrijden en boogschieten
Kom ponyrijden en boogschieten op het terrein van het NMM!

In het Museum

Neem ook een kijkje in de verschillende themaruimten en het Arsenaal. Xplore is een ruimte in het Arsenaal waar kinderen zélf aan de slag kunnen. Want zelf dingen doen is leuk én leerzaam. Maak je eigen buskruit, vlieg in een F-16 simulator of schakel vijandelijke tanks uit! Of red het museum. Vliegbasis Soesterberg is in gevaar! Download de app ’New Dawn’ via Google Play of de App Store en kom zo snel mogelijk naar het Nationaal Militair Museum.

Kortom actie genoeg deze zomervakantie, ga lekker op kinder bootcamp! Kijk hier voor meer informatie>>

Meer stoere uittips voor jongens >>

kinder bootcamp, survival kamp voor kinderen, zomervakantie

Tags: , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑
 • kinderkleding herfst, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen herfst winter 2019-2020, hippe jongenskleding, herfst,winter, winterkleding jongens, herfstkleding, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • Jongenskleding, kinderkleding, get the look, shop the look, kinderkleding inspiratie, kindermode winter 2019-2020, urban kinderkleding, hippe kinderkleding, kindermodeblog

 • Jongensschoenen, kinderschoenen, shoesme, kindermode winter 2019-2020, hippe kinderkleding, kindermodeblog

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 • Aanraders!

  Kleertjes.com jongenskleding, stoere jongenskleding jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting
  Scotch Soda jongenskleding, scotch shrunk, kinderkleding Ad Square
  de gele flamingo, jongens accessoires, jongenskleding shoesme jongensschoenen
 • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

 • jut en juul kinderkamer accessoires hippe kinderkamer accessoires, kinderbehang, jongenskamers, woonaccessoires
  jongenstassen muurstickers kinderkamer