Knots deel 2: De grootste omweg van de oertijd

14 januari 2022

Het kinderboek Knots was al een groot succes en nu is deel 2 ook gelanceerd: Knots De grootste omweg van de oertijd.

Knots De grootste omweg van de oertijd

Sverre en Veerle hebben het eerste deel van Knots ook gelezen en hier waren zij zo enthousiast over dat zij helemaal stonden te juichen toen ze hoorden dat het tweede deel nu ook uitgebracht is. Zij waren een van de gelukkigen die meteen het nieuwe boek kregen. 

knots de grootste omweg van de oertijd, kinderboek knots, knots deel 2, tijs van marle, knots boek, leuk kinderboek, kinderboek over de oertijd, billy bones

Het verhaal

Kennen jullie Knots nog? Knots die met gedroogde mammoetdrollen voetbalde? Die heel erg stoer was maar soms ook een beetje bang? Nou, Knots is terug!

In deel 2 gaat Knots samen met zijn beste vriend Freddie en zusje Tuf op zoek naar de ouders van Freddie die verhuist zijn zonder hun zoon. De 3 kinderen besluiten op zoek te gaan. Maar wat nou als je op een rennende wollige neushoorn in slaap valt? Tja, dan ga je te ver, veel te ver. En dan maak je ook ineens de allergrootste omweg van de oertijd.

Gelukkig komt Knots weer een hoop nieuwe vrienden tegen en maakt er een geweldig avontuur van compleet met glimmende zwaardvissen, glibberige slakken, een levend eiland en een nieuwe vriendin Zeeza met haar schetenlatende papagaai Lotje.

Zal het Knots lukken om de ouders van Freddie te vinden? Ook als ze te maken krijgen met gevaarlijke rode woeste wasberen die het op Tuf hebben gemunt op een nogal vreemde manier? En wat doet Oom Rumo ineens in het dorp van de Oerkies? Als dat maar goed gaat want iedereen weet dat Oerkies en Holenmensen een grote hekel aan elkaar hebben!

Sverre (10 jaar) en Veerle (7,5 jaar) kunnen dit boek al prima zelf lezen, maar wat is er nou leuker dan dat mama dit voorleest? En ik deed dit graag, ook ik heb me prima vermaakt met dit leuke boek en twee kinderen die aan mijn lippen hingen. Het boek met 192 pagina’s was alweer veel te snel uit, en we hopen dat er nog een deel gaat komen.

Tijs van Marle heeft weer een pareltje (of moet ik een gedroogde mammoetdrol zeggen) geschreven

knots de grootste omweg van de oertijd, kinderboek knots, knots deel 2

Wil je het boek zelf ook lezen?

Lees de eerste boekrecensie van Sverre en Veerle maar. Zeker weten dat je Knots deel 2 ook meteen wilt lezen. Bestel hem hier online of doe mee met onze winactie. Wij mogen 2 lezers blij maken met een nieuw exemplaar. 

Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij dit boek wilt winnen. De namen van de twee gelukkige winnaars staan binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars zijn: Angie Lukman en @elinemeeder. Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgegevens, dan zorgen wij dat jullie dit boek zsm thuisgestuurd krijgen. Veel leesplezier! 

knots de grootste omweg van de oertijd, kinderboek knots, knots deel 2
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20231129_090712

Vind jij lezen ook leuk? Win een boekenpakket!

Wij zijn dol op lezen en verslinden boek na boek. Lezen is niet alleen leuk maar ook nog eens heel...
L-F131-P7-T11-D1-S1-E1-A124-C517_ENG_NINJ_DRAGONS_CLIP1_THUMBNAIL_LOGO_2023_v2@075x

Ninjago fans opgelet! Nieuwe series + winactie

Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons...
Boekreview-Pretpark-13

Boekreview – De avonturen van Rutger, Thomas en Paco: Het pretpark

Dit nieuwste boek van de Youtube helden Rutger, Thomas en Paco staat bij Xavi hoog op de verlanglijst. Hij heeft...