boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Reizen kindercamping, sprookjecamping, sprookjescamping winactie, sprookjescamping vip treatment, sprookjesfiguren

Published on december 4th, 2018 | by Mi-choe

0

WIN een VIP treatment by de Sprookjescamping

Dag als het mag. Kindercamping de Sprookjescamping is een plek waar dromen uitkomen. Een magische plek waar Hannah de Heldhaftige woont met haar beer Bumpie en al haar Sprookjesvrienden. Het ‘mooiste plekje’, zegt Hannah!

Lees onze review van deze camping op Boyslabel >>

Kindercamping Sprookjescamping

Zijn jullie klaar voor de leukste activiteiten? Op dé kindercamping van Nederland is er altijd animatie, ook tijdens het laagseizoen. De Sprookjesfiguren mogen het animatieteam altijd graag helpen en spelen vaak mee tijdens de activiteiten. Elke avond ga je in een stoet naar de Sprokkelplaats waar je de tofste avonturen mee beleeft met de Sprookjesfiguren.

sprookjecamping, sprookjescamping winactie, sprookjescamping vip treatment, sprookjesfiguren

Win een VIP treatment

De kindercamping Sprookjescamping geeft een VIP treatment weg! Een geheel verzorgde dag op de Sprookjescamping voor een gezin (maximaal 4 personen, kinderen t/m 10 jaar). Deze dag is in het voorseizoen van 2019 te verzilveren.

Jullie worden ontvangen door de Sprookjesfiguren, mogen gebruik maken van alle faciliteiten en de kinderen mogen deelnemen aan alle activiteiten van die dag. Ook de lunch wordt verzorgd. In de avond mogen de kinderen meerijden in de stoet op de Bumpie Jeep. Jullie krijgen een Meet & Greet met de aanwezige Sprookjesvrienden en ontvangen natuurlijk ook een handtekening. Als afsluiter van de dag beleven jullie het avontuur van de Sprookjesvrienden in het Sprokkeltheater!

Gratis sprookjesfiguur knuffel

Voor alle mensen die niet winnen, niet getreurd! Jullie ontvangen een gratis sprookjesfiguur knuffel naar keuze als jullie voor 31-12-2018 een plekje reserveren op de leukste camping van Nederland! Vul bij het reserveren de code BOYANDGIRL in. Bij aankomst krijgen jullie een tegoedbon voor een knuffel naar keuze t.w.v. € 15,00.

Ook kun je nog profiteren van 6% BTW als je voor 31-12-2018 bij de Sprookjescamping boekt! Bekijk hier de VIP treatment.

Wat moet je doen om te winnen?

Wil je een VIP Treatment winnen op de Sprookjescamping en als prins of prinses behandeld worden LIKE&SHARE deze winactie op Facebook! De naam van de winnaar staat 27 december hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar van deze speciale VIP Treatment is geworden: Joke de Keijzer, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje met je adresgegevens naar info@boyslabel.com. Dan zorgen wij dat jij de uitnodiging voor deze super leuke dag bij de Sprookjescamping zsm thuisgestuurd krijgt. Dag als het mag!

kindercamping – sprookjescamping

Tags: , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑