hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Blogs kinderen en muziek

Published on mei 6th, 2018 | by Yasmin

0

Muziek… wie houdt er niet van??

Muziek… wie houdt er niet van?? Ook kinderen en muziek gaan goed samen! Het is iets wat ik van huis uit heb meegekregen. Bij ons stond altijd de radio aan en na het eten zetten we altijd een favoriete cd op om al dansend en zingend de tafel af te ruimen.

Xavi is dus ook van kleins af aan muziek gewend, de filmpjes waarbij hij danst op Kabouter Plop zijn dan ook meer dan geweldig. Dat dansje deed ik dan ook altijd mee tot zijn grote vreugde. En zoals ze zeggen kind blij, mama blij! Overigens heb ik mezelf er wel eens op betrapt dat ik al onderweg naar mijn werk nog met Studio 100 mee zat te zingen. Terwijl Xavi al op het kinderdagverblijf was…. oeps!

Opvoeding jongens is soms best lastig >>

Kinderen en muziek

Inmiddels is hij 9 jaar en heeft Kabouter Plop plaats gemaakt voor Lil’Kleine en nog meer van die gasten. Ik ken ze niet allemaal bij naam, maar volgens Xavi zijn ze lit! Nou geef ik toe dat als je iets maar vaak genoeg hoort, je het ook vanzelf mee gaat zingen. Het repertoire van Lil’Kleine ken ik dan inmiddels aardig goed. Ik brul dit dan ook gewoon mee, wat Xavi best tof vindt. In een gekke bui gaan we dansend door de kamer met het volume op 10.

Maar laatst stond ik al dansend te koken en tussen het meeblèren door riep ik Xavi dat het eten klaar was. Waarop Xavi naar beneden kwam en in de keuken kwam staan met z’n handen in z’n zij. Hij keek en zei: “mam, doe ff normaal”. Waarop ik zei: “wat is er dan?” Xavi antwoordde: “je staat te dansen in de keuken, in je eentje!! Dat is zo noob.”

Daar stond ik dan met m’n mond vol tanden, want ja, ik stond inderdaad te dansen in m’n eentje in de keuken… lekker belangrijk… Maar mijn kind dacht daar compleet anders over. Kinderen en muziek, dat veranderd dus wel eens… Het zal de leeftijd wel zijn.

Uiteraard ben ik na het eten gewoon verder gaan dansen tijdens het afwassen!

P.s. noob is Fortnite taal en betekent stom en dan volgens mij ook nog heeeeeeeeel stom!

Lees ook: Ben ik een Loedermoeder? >>

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑
  • jongenskleding, hippe jongenskleding, boyslabel, get the look boys, boysfashion, korting jongenskleding, korting kinderkleding, online jongenskleding kopen, kindermode 2020, voorjaarskleding jongens, kindermodeblog

  • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

  • kinderkleding, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen herfst winter 2020-2021, hippe jongenskleding, voorjaarskleding jongens, lentekleding jongens, zomerkleding jongen, kinderkleding korting, boyslabel, kinderkleding herfst winter 2020-2021, back to school, back to school musthaves, back to school shopping, online jongenswinkel, jongens webshop, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

  • LEUKE SHOPS

    jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting, jongenskamers, jongenskamer styling

  • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

  • ballenbaden.nl, balkenbadjes, kinderballenbad, speelgoed, leuk speelgoed, origineel speelgoed, jongensspeelgoed

  • online kinderwinkel, webshop kinderaccessoires, kinderkameraccessoires, de kleine generatie, houten speelgoed, kinderkamers online

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!