boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Ontdek de wereld

 

Kinderkamer thema wereld, jongenskamer inspiratie, voorbeeld jongenskamer , stoere jongenskamer

De Wereld is voor de jongenskamer een geliefd thema. Voor groot of klein, op ontdekking gaan is het leukste wat er is. Voor kleine ontdekkingsreizigers is het  kinderkamer thema wereld voor de jongenskamer een favoriet thema. Colorique heeft hiervoor een stoere canvas accessoires, zoals de Tipi-tent, de Old-School Chill-Phone, leuke kussens en een handige speelgoed zak/-kleed. EXPLORE, DREAM, DISCOVER!

 colorique-explore-old-school-chill-telefoon-poef_20120824113220840 colorique-explore-tipi-tent_20120329101045342 colorique-explore-speelgoedzak-vintage_20130312105955183colorique-explore-vlaggenlijn-met-opbergzakjes-vintage_20130215111818795

colorique kinderkamer, jongenskamer wereld, kinderkamer thema wereld

Op de muur plak je oude of nieuwe landkaarten en een beetje scheef mag best. Dat geeft net die stoere nonchalante uitstraling wat bij een echte ontdekkingsreiziger hoort. Combineer dit met verf in warme natuur- en aardetinten en je hebt een goede basis voor een WERELDkamer!

ster

 Bibelotte-Travel-Sebastian__96997_std Bibelotte-Forest-Falke__16933_stdlarge-MuurstickersCross-blue-400

Zo mooi zijn deze landkaartkussens van Bibelotte! Verkrijgbaar in zandkleur en lichtblauw. Een oude landkaart en een paar cross stickers op de muur, veel meer heeft de kamer van de kleine wereldreiziger niet nodig!

ster

houten wereldbol

De wereld ligt aan je voeten en met deze decoratieve houten wereldbol kun je precies zien waar je overal nog heen wilt.

ster

Kies je liever voor een kant en klaar behang de hele wereld in beeld dan is het behang van Room Seven ‘Wereldkaart’ een echte aanrader. Stoere jongenskleuren voor een stoere ontdekkingsreiziger. Het behang is perfect om een accentmuur te maken in een stoere jongenskamer en goed te combineren met verf in veel wit, rood en blauw tinten.

Room Seven Wereldkaart

ster

Kijk hier voor inspiratie LEGO kamer >>>

Kijk hier voor inspiratie Piratenkamer jongenskamer >>>

kijk hier voor inspiratie Robotkamer >>>

Kijk hier voor inspiratie Voetbalkamer >>>

Autokamer – jongenskamerinspiratie – auto jongenskamer


Comments are closed.

Back to Top ↑