boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Feest

Published on maart 14th, 2013 | by de redactie

0

Kindermuseum Boordevol Energie

In het Kindermuseum Boordevol Energie, onderdeel van het Drents Museum in Assen, kunnen kinderen op een interactieve en speelse manier leren over energie van vroeger, nu en in de toekomst.

De gedachtenwereld van uitvinder en kunstenaar Leonardo da Vinci (1452–1519) vormt de inspiratiebron voor het ontwerp van het Kindermuseum. Da Vinci was zijn tijd ver vooruit en had allerlei ideeën voor de toekomst. In het Kindermuseum worden  de kinderen virtueel rondgeleid door Leo van Assen, de moderne versie van Da Vinci die als animatie overal aanwezig is. Leo’s ‘Huis Boordevol Energie’ staat centraal. Daar omheen staan zes ‘Energiestations’ waarin kinderen de energie in allerlei verschijningsvormen kunnen ontdekken, beleven en onderzoeken. In deze speelstations kunnen de kinderen alleen of samen met vrienden gamen.

Kinderfeestje

Ben je binnenkort jarig? Kom dan in het museum je feestje vieren! Het thema van het feestje is Rusland. Je brengt samen met je vrienden een bezoekje aan de tentoonstelling ‘Sovjet Mythe’ in de prachtige nieuwe expositieruimte en ook ga je spullen bekijken die vroeger, vanaf 1900, in de Russische huizen stonden. Daarna ga je lekker aan de slag actief aan de slag.

Kijk hier voor openingstijden voor het Kindermuseum Boordevol Energie >>>

 

kindermuseum boordevol energie , dagje weg met kinderen, kinderfeestje

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑