boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen kinderschoenentrends, schoen

Published on december 24th, 2020 | by de redactie

0

Wat zijn de laatste kinderschoenentrends voor jongens?

Schoenen zijn een van de belangrijkste onderdelen van je outfit. Het kan je look maken of breken. Dit geldt niet alleen voor schoenen van volwassenen, maar ook voor schoenen jongens. In dit artikel delen we de laatste kinderschoenentrends voor de kleine man. Ben jij benieuwd op welke schoenen jouw kleine de show gaat stelen? Lees dan vooral even verder!

Kies de juiste schoenmaat

Ok, gezegd hebbende: het oog wil ook wel wat. Maar de juiste schoenmaat is de basis van alles. Als je kind niet de juiste schoenenmaat draagt, kan dit hele vervelende gevolgen hebben voor de ontwikkeling. Zo houdt een te kleine schoen de groei van de voet tegen, terwijl een te grote schoen weer te weinig ondersteuning biedt. Dat wil je graag voorkomen. Ga daarom regelmatig langs een kinderschoenenzaak om de schoenmaat te bepalen, want een kindervoet groeit – al dan niet schoksgewijs – gemiddeld 3 tot 4 maten per jaar.

Trend: Timberland

Schattig en stoer met elkaar combineren? Kies dan voor een model van het merk Timberland. Al een aantal jaren trendy, maar ze blijven zo leuk. Misschien staan ze ook wel in jouw schoenenkast, maar voor de kleintjes kun je ze ook kopen. Ook de kinderen van bekende sterren lopen op deze stoere boots, zoals bijvoorbeeld de kids van de Kardashians. Deze boots zijn winterproof en kunnen met vrijwel iedere outfit gecombineerd worden.

Trend: veterboots van Dr. Martens

Wil je jouw kind een nonchalante, maar toch stoere look geven? Dan kun je het beste zoeken naar een stoer paar veterboots. Ze zijn niet alleen in allerlei varianten verkrijgbaar voor meiden, maar ook voor jongens zijn ze enorm hip. Kies bijvoorbeeld voor een model met robuuste zool, maar je kunt natuurlijk ook voor een verfijnder exemplaar gaan. We hebben het dan niet alleen over het merk Timberland, maar ook over diverse andere topmerken als Muyters en Kipling.

Trend: sneakers

De sneakertrend is here to stay. Dat kunnen we inmiddels wel zeggen. Welk seizoen het ook is, ze zijn niet meer weg te denken uit het modestraatbeeld. En de keuze is reuze. Je kunt kiezen voor een simpele sneaker, maar ook gaan voor een wat hoger model. Een mooi voorbeeld zijn de sneakers van Shoesme die bekend staan om de perfecte pasvorm en de juiste steun. Dit merk is exclusief bij Ziengs verkrijgbaar.

LEES OOK:

kinderschoenentrends

Tags: , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑