boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen shoesme sneakertjes, goede kindersneakers, kindersneakers, goede kinderschoenen

Published on april 17th, 2020 | by de redactie

0

Veel kindervoetjes belanden in de verkeerde schoentjes

Het is super fijn weer.. Het zonnetje schijnt, en de temperatuur is heerlijk voor deze tijd van het jaar! Happy kids die wat meer naar buiten willen (lees, tuin of balkon voor nu), dus hier ook een happy mom!  Tijd dus om de voorjaars collectie van je kids weer tevoorschijn te toveren! Naast het uitzoeken van de kleding van je kids, zijn de schoenen net zo belangrijk! Hier is het eigenlijk altijd wel tijd voor nieuw zomer schoeisel. De kids groeien hier alle 3 hard, vooral mijn kleinste! Jayden was ook nu weer hard toe aan een paar goede kindersneakers.

Lees ook: wat zijn nu echt goede kinderschoenen >>

Ik vind het super belangrijk om verder te kijken dan “als het er maar leuk uitziet”, vroeger keek ik wat minder nauw maar de tijd heeft me geleerd dat stevige schoentjes en kwaliteit wel echt belangrijk zijn. Veel kindervoetjes belanden in de verkeerde schoentjes.

wit met groene kinderschoenen, goede kindersneakers, shoesme sneakertjes, goede kindersneakers, kindersneakers, goede kinderschoenen

Wat een stoere sneakertjes

Goede kinderschoenen

Goede kinderschoenen hoeven niet perse een duur prijskaartje te hebben trouwens! Als ik je een tip mee mag geven, let dan op deze dingen:

  • Kijk goed naar de breedte van de voeten van je boy(s) een goede pasbreedte is echt belangrijk. Je kindje moet zijn tenen kunnen spreiden en bewegen.
  • De maat moet goed zijn, te kleine schoentjes kunnen zorgen voor vervorming van de voeten. Te grote schoenen zorgen voor verschuiving.
  • Kunststof aan de binnenkant, zorgt voor zweetvoetjes, dit kan je beter vermijden.
  • Een flexibele zool is het beste voor je kind, deze buigt mee met de voeten.

Stoere kindersneakers

Voor Boyslabel mag Jayden een paar stoere kindersneakers reviewen uit de nieuwe zomer collectie van Shoesme! Heel fijn, want het kinderschoenenmerk Shoesme voldoet aan alle tips die ik je net mee gaf.

kindersneakertjes

De schoentjes komen netjes binnen in een leuk pakket wat helemaal gericht is op je kindje!  Er zitten behalve de schoentjes ook stoere plak tattoos een ballon en een handig rugzakje bij, wat een feestje! We ontvangen de witte Shoesme trainers in maatje 25, dit is zijn eigen maat, achteraf zou ik toch gaan voor een maatje groter. Wit is een gewaagd kleurtje maar oh wat zijn ze gaaf!!  Hippe kindersneakers, met veel leuke kleurrijke details.

goede kindersneakers, sneakertjes, sneakerbaas

Ik moet eerlijk bekennen dat ik in eerste instantie bang was dat Jayden de schoentjes niet zou passen, ze ogen smal en Jayden heeft vrij brede en bolle voetjes. Toch paste hij ze gelukkig wel, de veters zijn makkelijk te openen, en de stoere stappers zijn licht van gewicht waardoor ze toch eenvoudig aan gingen.

Blitse Shoesme sneakers

Het zijn mooie stevige schoentjes, die mooi aansluiten aan de voetjes. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor lopen, rennen en spelen en gemaakt van micro leer, met een zacht voetbed. Ik heb het idee dat Jayden er comfortabel op loopt. En zoals je op de foto’s kan zien maken ze zijn zomer outfitje compleet, kijk hem eens shinen met zijn blitse Shoesme sneakers!

Shoesme heeft nog veel meer hippe kinderschoenen van goede kwaliteit. Mocht je enthousiast zijn over deze stoere kindersneakers, dan shop je ze hier.

TIP: Deze schoentjes kan je trouwens het beste in een maatje groter nemen, ze vallen een maat kleiner.

XX

Gabriëlle

Veel kindervoetjes belanden in de verkeerde schoentjes, waar moet je op letten bij aanschaf kindersneakers, sneakertjes, sneakerbaas...

Comments are closed.

Back to Top ↑