boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Mama kleding voor hippe moeders

Published on april 22nd, 2020 | by de redactie

0

Stay at home? Get dressed Girls!

We moeten thuis blijven en thuis werken met z’n allen. Ik moet zeggen dat het me best tegen valt. En weet je wat nog het ergst is? Ik verslons en ik ben niet de enige zie ik iedere dag op Teams en Skype. Die ene collega zit nog in haar pyjama achter de computer, de andere collega heeft haar haar nog niet gedaan (en dat is echt wel te zien) en ik zelf? De eerste dagen maakte ik me nog netjes op en trok ik mijn leuke jurkjes nog wel aan, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik nu het liefst comfy style achter de computer kruip. Word ik er leuker op? Nee, echt niet! 

Het is tijd!

Meiden het is tijd! Het is de hoogste tijd om ons weer mooi te maken en mooi aan te kleden. Bind je haren leuk in een staart of steek de boel op (tja, want de kapper heb ik ook al even niet meer gezien), Lak je nagels in een vrolijke kleur, doe je mooiste sieraden om en trek een leuke jurk of leuk rokje aan, want dan voel je je veel beter. Geloof me!

Kleding voor hippe moeders

Als moeder is het best zwaar, want je wilt natuurlijk dat je kind er piekfijn bijloopt volgens en de laatste trends, je huis op orde is, altijd druk in de weer met Social Media. Maar vergeet jij jezelf niet? Zo moeilijk is het niet hoor om je leuk aan te kleding of iets leuks te vinden.

geplooide rok, laagjes rokje, alijn rokje, goedkope dameskleding, hippe kleding voor moedersZal ik je een geheim verklappen? Wij shoppen graag bij de hippe online fahionshop My Jewellery. Hier hebben ze prachtige sieraden en genoeg kleding voor hippe moeders om hip voor de dag te komen. En weet je wat zo leuk is? Alles is heel betaalbaar. Shop till you drop gaat hier echt op!

Restyle je garderobe

Met deze mooie zomerdagen in het vooruitzicht is het tijd om je zomer garderobe eens wat op te frissen. Ga een middagje je kast opruimen en doe weg wat je zeker al twee jaar niet gedragen hebt. Want geloof me, dat ga je de komende twee jaar echt niet alsnog pakken uit je kast. Een opgeruimde kledingkast geeft rust en duidelijkheid. Draag wat je echt leuk vindt en geef die missers aan een vriendin of iemand anders die er blij mee is.

Hip deze zomer

Deze zomer dragen we zwierige rokjes. De A-lijn rok is hét helemaal! A-lijn rokjes staan super vrouwelijk en zitten heerlijk in de zomer. Wil je hem lekker hip maken, draag je rokje met een cool shirt en een paar stoere boots of slippers eronder.  

Ben je thuis aan het werk? Dan is een rokje ideaal, want tussen de middag kun je lekker relaxen in de zon en meteen je benen lekker bruin laten worden.

No excuses

Dus hippe moeders, ik wil geen excuus meer horen. Ook wanneer je thuis aan het werk bent, trek een leuke, vrolijke outfit aan waarvan je gaat stralen!

En die hippe A-lijn rokjes mogen deze zomerse dagen natuurlijk niet meer ontbreken in jouw kast 😉

PS: doe mee met onze giveaway op Girlslabel. Hier gaan jij en je beste vriendin blij van worden! 

alijn rokje, kleding voor hippe moeders

 

Lees ook: het leven van een moeder in een mannengezin >>

Meer meisjesmode vind je op Girlslabel >>

 

Tags: , , , , , , , ,...
Back to Top ↑