boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Review speelgoed

Published on augustus 7th, 2017 | by Sharon

0

Kleuren verkennen met scannen!

‘’Kameleon is mijn naam en ik pas de kleuren aan. Kijk maar om je heen en scan alle kleuren die je ziet, klaar start!’’ Chiel (5 jaar) en Olivier (3 jaar) rennen door de slaapkamer om de kleuren te verzamelen. De blauwe vrachtwagen wordt gescand door middel van het verfpenseel van hun nieuwe vriendje. ‘’Blauw!’’ klinkt er uit de Kleurenkameleon, terwijl hij blauw oplicht. ‘’Geel’’, als hij bovenop de gele bulldozer wordt vastgehouden. ‘’Rood’’, als hij de brandweerwagen scant.

Mijn jongens zijn gek op wedstrijdjes en raken nog enthousiaster als ze de Kleurenkameleon van Fisher Price horen zeggen: ‘’zoek binnen 10 seconden vijf blauwe voorwerpen. Klaar? Start!’’ In de slaapkamer is dit een makkie, de Kleurenkameleon wordt als eerste tegen de blauw geverfde muur aangehouden.

Daarna worden de tien gekleurde verfspatten uit de doos op de vloer gelegd. Op de verfspatten staan ook cijfers. De Kleurenkameleon kletst gezellig verder: ‘’Wil je mij jouw lievelingskleur laten zien?’’ Olivier scant direct de rode verfspat. ‘’Rood, betekent stop! Jij let goed op en nu…gaan!’’, vertelt de kameleon. Spelenderwijs komen zo alle kleuren aan bod. Vervolgens helpt het nieuwe huisdier ook met cijfers leren: ‘’Welk cijfer komt er na het cijfer drie maar voor het cijfer vijf?’’. Chiel scant de groene verfspat met het cijfer vier.

Een gouden vondst dat scannen! Mijn kids hebben altijd al een fascinatie gehad voor het scanapparaat in de winkel. Een keertje scannen met het scanapparaat van de caissière maakte van het boodschappen doen opeens een uitje. Nu kunnen ze thuis scannen mét verschillende spelelementen! En of ik ook nog even zoveel mogelijk lampen uit wil doen? Dan is het namelijk óók nog een disco met deze nieuwe lichtgevende vriend! Tuurlijk, doen we dat, ik pas mij aan… net als onze kameleon.

Wil je jouw kids ook op spelenderwijs bekend laten raken met cijfers en kleuren?

Shop de Kleurenkameleon dan hier!

-Sharon

fisher price, speelgoed review

Tags: , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑