boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Baby Koeka, hippe baby producten, babykamer, babyverzorging, slabbers

Published on maart 16th, 2017 | by de redactie

0

Soft & Matching

Wij zijn gek op soft & matching kleuren. Voor de kleding van onze kleintjes en ook voor op de baby- en kinderkamer. En dan het liefst ook alles bij elkaar passend, prachtig! Koeka is zo’n merk met van die hele mooie baby- en kinderkleertjes, die heel zacht aanvoelen en ook nog eens heel zacht kleuren door het gebruik van soft colors als wit, grijs, bruin en mooie pasteltinten. Voor het interieur gebruiken zij op het gebied van slapen en verzorging precies dezelfde matching kleuren en materialen. Hiermee creëer je een prachtige sfeer!

Koeka verzorgingsproducten

De naam Koeka is de naam van het eerste product wat gemaakt is; het bloemvormig speendoekje met lus. Daarna kwamen ook de handige slabbers die net iets groter zijn dan de doorsnee slabbers, waardoor de kleding goed beschermd wordt tegen knoeien. Bovendien is de slab met drukknopen in twee verschillende standen dicht te maken en past daardoor zowel bij een baby als peuter.

De fijne omslagdoeken, wrappers, pyjama’s, badjasjes en badcapes kun je ook niet genoeg hebben en zijn heerlijk om je kleintje in te wikkelen. Handig bij het douchen en afdrogen, maar het is ook heerlijk om deze doeken om te slaan bij je kleintje voor net dat beetje extra bescherming en comfortabel gevoel.

koeka-koeka-pyjama-koeka-kleding

Aankleding baby- en kinderkamer

Niet veel baby- en kindermerken leveren zulke top kwaliteit. De stoffen voelen stevig aan, maar tegelijkertijd ook zacht. Je baby slaapt heerlijk onder de zachte dekentjes. Verschonen van je kleintje doe je op de prachtige aankleedkussenhoes met wafelpatroon. Om alle spulletjes van je kleintje te bewaren heeft Koeka prachtige opbergers gemaakt. Al deze producten zijn verkrijgbaar in mooie matching colors, zodat je alles perfect op elkaar af kunt stemmen om zo een prachtige sfeer te creëren op de baby- en kinderkamer.

Onderweg

Wanneer je op stap gaat met je kleintje heeft Koeka ook veel musthaves. Zo zijn er speciale Koeka voetenzakken ontwikkeld. Deze is gemaakt van wafel en van binnen gevoerd met teddy wat de baby heerlijk warm houdt in de wintermaanden. Maar ook de handige badstof hoezen voor de Maxi-Cosi of het wipstoeltje, zonnekap, luieretui en draagdoek zijn items die het leven van een kersverse mama makkelijk maken. En natuurlijk heb je die mooie luiertas dan ook zeker nodig 😉

Wil je zelf zien hoe mooi de producten zijn? Kijk dan naar deze brand movie. Zo krijg je een goede indruk van Koeka en wat zij allemaal te bieden hebben.

Koeka, babykamer aankleding, aankleedhoes, babydekens

Koeka, voetenzak, maxicosi voetenzak, hippe baby spullen

Bekijk meer thema kinderkamers >>

Meer jongenskamer voorbeelden >>

Bekijk ook het leukste jongensbeddengoed >>

Toffe muurstickers jongenskamer >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑