boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen

Published on oktober 14th, 2017 | by Patricia

0

Thiemo is een KOEL kid

De verrassing was groot toen Thiemo de schoenendoos van Koel4Kids opende. De sneakers die hij mocht testen zagen er gelijk heel mooi en comfortabel uit. Ook wel een tikje opvallend en dat is bij een 13-jarige altijd afwachten of dat nog wel kan. Maar bij het zien van de sprekende kleuren zei hij gelijk: “oh! Die passen mooi bij mijn nieuwe outfits voor deze winter!”

De schoenen, type Daan, hebben drie klittenband sluitingen. Thiemo is 13 jaar en op die leeftijd gaat hij ook voor gemak en comfort. Ze gaan dus heel gemakkelijk aan en uit en het klittenband blijft goed stevig zitten. De sneakers van Koel4Kids zijn gemaakt van heel soepel leer, ze hoeven niet ‘ingelopen’ te worden en dat is dan ook het eerste wat Thiemo zegt; “ze zitten gelijk lekker comfortabel”. Ze vallen heel goed op maat en de uitneembare binnenzool bevestigd dat nog eens.

Tienerschoenen van Koel4Kids

De zool is flexibel met een fijn profiel, dat betekent een blije moeder, want er wordt geen modder en/of zand mee naar binnen gelopen. Prachtige details, zoals het het merklogo op de voorflap en natuurlijk het herkenbare KOEL logo op de zool, maken de schoenen af.

Kortom: de schoenen zijn meer dan goedgekeurd door mijn zoon. Koel4Kids laat met deze sneakers weer zien, dat het originele, comfortabele en hippe schoenen maakt die ook heel ‘koel’ zijn voor een puberjongen.

Bedankt Koel4Kids, we hebben hier weer een fan erbij!

Thiemo is 13 jaar en draagt hier maat 39. Daarbij past perfect het stoere vest en de rode trui uit de wintercollectie van Indian Blue Jeans.

Meer kinderschoenen blogs >>

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑