hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Feest koningsdag 2018

Published on april 24th, 2018 | by de redactie

0

Kinder activiteiten Koningsdag 2018

KONINGSDAG 2018. De oorsprong van koningsdag ligt in 1948 toen koningin Juliana haar verjaardag wilde vieren met alle Nederlanders. Vrijwel iedereen in het hele Koninkrijk kreeg die dag vrij om deel te nemen aan allerlei festiviteiten. Het hele land kleurt tegenwoordig oranje op vrijmarkten, fietstochten en grote feesten in steden als Amsterdam en Eindhoven.

Dit jaar maakt Groningen zich met de regio op voor de komst van Koning Willem-Alexander. De voorbereidingen voor Koningsdag 2018 zijn in volle gang. Het wordt dit jaar weer een speciale dag met een gouden randje! Het officiële programma voor Koningsdag en wat er te doen is in Groningen vind je hier.

Natuurlijk mag een oranje outfit of oranje detail niet ontbreken op deze feestelijk dag! Kijk hier voor stoere boys outfits
ster

Konings shirts vanaf 5 euro!

ster

De leukste uittips voor Koningsdag 2018

 • Uiteraard is het een groot feest in Nederland, maar dit jaar speciaal in Groningen. Kijk hier voor alle activiteiten op Koningsdag in Groningen.
 • Het jaarlijkse Bredewegfestival in Amsterdam-Oost is uitermate geschikt voor families. Het festival staat bekend als bruisend straatfeest, met een vrijmarkt, circus, theatervoorstellingen en concerten.
 • Koningsdag op Katendrecht in Rotterdam. Theater Walhalla en Pacific Enterprises organiseren de Royal Rollerdisco op het Deliplein. Skaten, dansen, vrijmarkt, lekkere hapjes en drankjes, live muziek en leuke kinderactiviteiten.
 • Koningsdag Amersfoort. Voor jong en oud is er op de verjaardag van de Koning van alles te beleven. Live muziek, poppenkasten, oudhollandse spelletjes, een klimwand, kleedjesmarkten en meer. Ook op Koningsnacht zijn er leuke oranje-activiteiten.

Worden er ook leuke activiteiten voor Koningsdag bij jou in de buurt georganiseerd? Laat het weten in een reactie onderaan deze pagina!

ster

vrijmarkt koninginnedag, traktatie labels,

Print Koninklijke labels

Nog een paar dagen… en dan is het Koningsdag! Op Koningsdag worden er vaak leuke vrijmarkten en rommelmarkten georganiseerd.

Je kunt aan de slag als straatmuzikant of je verkoopt je ‘oude’ spulletjes… Of je begint je eigen kraam met lekker drinken en chips! Nu kun je natuurlijk je ‘waren’ (spullen) zo op een tafeltje zetten, maar ja… een beetje verkoper maakt er iets moois van. Print deze Koninklijke labels uit en wikkel ze om chipzakjes, limonadeflesjes of maak Koninklijke popcornzakjes. De labels zijn natuurlijk ook leuk om te gebruiken voor een koninklijk feestje. Kijk hier voor Koninklijke labels >>>

ster

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/koningsdag-2018/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

 • Facebook16k
 • GOOGLE1k
  https://www.boyslabel.com/koningsdag-2018
 • Instagram2k
 • Pinterest570
 • Twitter3k