boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Reizen

Published on april 28th, 2013 | by Colinda

0

Stoere dingen doen op Kreta

Op het Griekse vakantie-eiland Kreta kun je talloze leuke dingen doen met de kids. Ga op grottentocht, verken de wateren per kano of kijk wie het hoogste zandkasteel kan bouwen.

Roetsjen van de waterglijbaan

Kreta bezit maar liefst vier spetterende waterparken. Star Beach waterpark in het bruisende Chersonissos is veruit de populairste. Voor families is er een apart gedeelte compleet met spannende glijbanen, kinderbadjes en een speeltuin. De entree van dit waterpark is helemaal gratis. Andere waterparken vlakbij Chersonissos zijn Aqua Plus waterpark en WaterCity Anopolis. Vlakbij Chania vind je het Limnoupolis waterpark.

Vakantie met kinderen, met kinderen op vakantie, leuke vakantie tips met kinderen

Kajakken en kanoën

Kristalhelder water, dramatische kustlijnen, indrukwekkende grotten… Kreta is paradijselijk mooi. Wanneer je op vakantie naar Griekenland gaat is het leuk om het eiland te ontdekken per kajak of kano, die vrijwel overal gehuurd kunnen worden.

Vakantie met kinderen naar kreta, kreta met kinderen

Ga op grottentocht

Grotten verkennen is leuk voor jong en oud. De meest spectaculaire stalagmieten en stalactieten vind je in de Zeus Grot op Kreta. In de kleinste grotkamer is er een poeltje met mooie rotsformatie.

Stoere, oudere kinderen kunnen de wandeling door de Samariakloof maken. Vanaf de ingang van het nationale park maak je een bergafwaartse hike van 13 kilometer. Het pad voert je langs de kloof met dramatische kliffen en een rivier. Het pad eindigt op het strand, waar je de boot terug kunt nemen naar Agia Roumeli. Heb je kleine kinderen en wil je niet de volledige route lopen? Begin dan in Agia Roumeli; vanaf daar kun je een korte hike maken naar de kloof.

kreta met kinderen, op vakantie met kinderen, griekenland met kinderen

Zandkastelen bouwen

Turquoise wateren, exotisch landschap en ongerepte natuur. Balos Lagoon aan de westkust van Kreta is het perfecte strand voor jongens om lekker te ravotten en strandkastelen te bouwen. Het strandzand bestaat uit miljoenen fijngemalen schelpjes, wat het strand een mooie roze gloed geeft. Het water is hier warm en ondiep, waardoor het ook zeer geschikt is voor jonge kinderen....

Comments are closed.

Back to Top ↑