boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips

Published on oktober 29th, 2015 | by de redactie

0

Keith Haring in de Kunsthal

‘The Political Line’ is een grootse tentoonstelling in de Kunsthal in Rotterdam over het leven en werk van de invloedrijke Amerikaanse kunstenaar en activist Keith Haring (1958-1990). Met zijn onmiskenbaar eigen stijl ontketent Haring, protegé van Andy Warhol, een revolutie in de kunst van de jaren tachtig. Hij laat zich inspireren door graffiti, strips, muziek, dans, ‘hoge’ kunst en populaire cultuur, en ontwikkelt een herkenbare beeldtaal.

KunsthalLAB

In het kader van de tentoonstelling ‘Keith Haring. The Political Line’ is het KunsthalLAB van De Kunsthal in Rotterdam omgebouwd tot New-Yorks metrostation. Keith Haring heeft tussen 1980 en 1985 duizenden ‘subway drawings’ gemaakt, de inmiddels wereldberoemde krijttekeningen op zwart papier in reclameframes van de New-Yorkse ondergrondse.

Altijd iets te doen !

In het KunsthalLAB kun je zelf ervaren hoe je met krijt, net als Keith Haring, heel snel een lijntekening ‘met een boodschap’ kunnen maken. Kinderen en volwassenen kunnen in het LAB zelf ‘beats’ maken met bekende quotes van Keith Haring, en aan de slag met het knutselen van een hond – een van de bekende symbolen in Harings werk.

Speciaal voor kinderen

Met de Kijk&Doe – tochten gaan kinderen van 6 – 12 jaar zelfstandig door de tentoonstelling van Keith Haring.

De tentoonstelling is te bezoeken tot 6 februari 2016. Kijk hier voor meer informatie.

subway_drawing_1981_martos_martos.jpg__1901x1450_q85_crop_subsampling-2_upscale

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑