boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Reizen lange autorit met kinderen, lange autovakantie, achterbank tips met kinderen

Published on juli 22nd, 2020 | by de redactie

0

Vier tips om jouw kinderen tijdens een lange autorit te vermaken

Lange autoritten met kinderen… je kent het wel. Zeker wanneer je langer dan een paar uur onderweg bent, kan het lastig zijn om je kinderen zich te laten vermaken. Hoe houd je het leuk als je zo’n lange autorit moet maken met je kinderen? Lees hier vier tips!

Reisspelletjes

Het is leuk om allemaal verschillende reisspelletjes mee te nemen die de kinderen gewoon op de achterbank kunnen spelen. Neem geen spellen mee waar veel kleine, losse onderdelen zijn, want zodra er een deel kwijt is wordt het weer minder gezellig. Je hebt ook geen zin om tussen alle kussens en matten in jouw SUV te voelen. Neem dus spelletjes met magneetjes bijvoorbeeld, of kies ervoor om praatspelletjes te spelen. De auto bingo kan natuurlijk niet ontbreken, en is altijd weer erg leuk voor de kinderen. Of ga zelf thuis van tevoren aan de slag met het maken en bedenken van allerlei leuke spelletjes die jouw kinderen op de achterbank kunnen spelen.

Beloningen

De een houdt er wel van en de ander niet, maar het werkt wel: beloningen. Door de kinderen te vertellen dat wanneer ze zich gedragen, ze elk uur een beloning uit mogen kiezen, merk je al snel dat ze een stuk rustiger zullen zijn. Je kan kleine cadeautjes meenemen, maar snoepgoed zal ook effectief zijn. Dit werkt niet altijd, want sommige kinderen beginnen al na tien minuten te vragen of het al tijd is voor de volgende beloning. Zo werkt het natuurlijk niet…

Heeft jouw kind dit jaar niet de mogelijkheid gehad om een kinderfeestje te vieren? ŠKODA heeft een leuke actie bedacht, namelijk het geven van inhaalfeestjes. Meld je aan en wie weet komt mooie ŠKODA OCTAVIA wel jouw kant op met taart, slingers en een eigen chauffeur. Zo kun je toch nog het verjaardagsfeestje van jouw kind inhalen. Als beloning kun je dit ook altijd gebruiken. Wedden dat ze zich gedragen?

Houd ze moe

Kinderen slapen vaak prima in de auto, dus door goed te plannen wanneer je gaat rijden, kun je ervoor zorgen dat ze een deel van de rit gewoon wegslapen. Ga bijvoorbeeld vroeg in de ochtend al rijden. Pluk ze uit hun bed en leg ze met pyjama en al in jullie gezinsauto. Ze zullen waarschijnlijk een paar uur doorslapen. Of ga pas laat in de avond rijden, dan vallen ze op een gegeven moment waarschijnlijk ook gewoon in slaap.

Muziek, luisterboeken en films

Een ideale manier om jouw kinderen even bezig te houden en te vermaken, is door muziek of een luisterboek aan te zetten, of door een van hun lievelingsfilms af te spelen op een tablet. Zet jouw smartphone vol met de lievelingsnummers van jouw kind(eren) en zing samen lekker mee. Als jouw kids wat ouder zijn, kunnen ze een luisterboek waarschijnlijk ook goed waarderen. Download er daar dus ook een paar van. Als je een tablet hebt, is het een goed idee om hier een aantal films en/of series op te downloaden. Zo weet je zeker dat je ongeveer een uur ongestoord kan rijden.

Lees ook: kamperen met de jongens >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑