Ad SquareAd Square


Review speelgoed LEGO NINJAGO Movie Videogame, LEGO NINJAGO

Published on oktober 5th, 2017 | by Colinda

0

LEGO NINJAGO Movie Videogame

Ninja, go! Het nieuwe bioscoopavontuur The LEGO NINJAGO Movie is nu te zien in de bioscoop en wat willen de jongens er graag naar toe. Dat gaan we ook zeker doen, maar voor nu kunnen ze alvast thuis de film naspelen met The LEGO NINJAGO Movie Videogame voor de PlayStation®4. De jongens nemen het als hun favoriete ninja-helden Lloyd, Nya, Jay, Kai, Cole, Zane en Master Wu met eer en vaardigheid op tegen massa’s vijanden om NINJAGO Island te beschermen tegen de kwaadaardige Lord Garmadon en zijn haaienleger. Spannend!

Het spel

Wat gaat dit snel en wat kunnen de poppetjes hoog!! Deze game is super geavanceerd en dat klopt ook wel. Dankzij nieuwe, krachtige gevechtsmanoeuvres kun je als personage nog hoger springen, harder trappen, verder zwaaien en heel eenvoudig de zwaartekracht trotseren om de vijanden te verslaan.

Het hele spel zijn de jongens druk bezig om alle vijanden te verslaan. Hun vechttechnieken worden steeds beter en ze delen hun ervaringen ook uit wanneer ze samen spelen “moet je even dat knopje ingedrukt houden, dan ga je nog hoger” is wat ik ze hoor zeggen tegen elkaar tijdens het spelen.

De nieuwe gevechtsmanoeuvres zijn o.a. het Rennende Everzwijn; een sprintaanval om een afstand tussen twee personages te overbruggen, de Zwevende Vlinder; een aanvalssprong waarmee de ninja van bovenaf kan springen en aanvallen, de Jagende Havik; een sprong-slagaanval en de Stekende Bij; een aantal zeer snelle klappen achter elkaar. 

Prachtige locaties en verborgen geheimen

The LEGO NINJAGO Movie Videogame bevat acht grote open locaties boordevol actie die zijn gebaseerd op het filmverhaal. Daarnaast zijn er iconische locaties en personages uit de LEGO NINJAGO tv-serie. Van NINJAGO City tot de jungles van NINJAGO Island, iedere locatie bevat een aantal verborgen geheimen die je kunt verzamelen en heeft daarnaast zijn eigen unieke uitdagings-dojo, waar spelers hun vechttechnieken kunnen testen, topscores kunnen halen en kunnen vechten tegen steeds sterkere vijanden. Bovendien bevat het spel Strijdkaarten, waarmee spelers het kunnen opnemen tegen vrienden en familie in drie verschillende spelmodi met competitieve lokale gameplay voor maximaal vier spelers.

De jongens zijn er druk mee om alle levels te halen en het spel is nog lang niet uitgespeeld. Met de herfstvakantie in zicht kunnen zij hun geluk op. Dat wordt de hele vakantie gamen 😉 We houden je op de hoogte van het verloop van het spel.

Bekijk hier The LEGO NINJAGO Movie Videogame PS4

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑