boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Review speelgoed lego ninjago ruilkaartenspel

Published on maart 5th, 2018 | by Colinda

0

LEGO® NINJAGO® Ruilkaartenspel

Verzamelen, dat is wat onze jongens graag doen. Van kleine vondsten op straat, tot verzamelplaatjes, postzegels en mooie stenen. Je kunt het zo gek niet bedenken! En vandaag viel er een geweldig cadeau bij ons op de deurmat; een officieel Lego Ninjago Ruilkaartenspel! Mijn kleine grote LEGO NINJAGO fan ging helemaal uit zijn dak. WOW, kaarten verzamelen en er ook nog mee spelen, het kan niet mooier!!

Bekijk ook peuter speelgoed >>

Bekijk ook het toffe buitenspeelgoed >>

lego ninjago ruilkaartenspelLego Ninjago Ruilkaartenspel

Met het nieuwe LEGO NINJAGO Ruilkaartenspel gaan fans van 5 tot 12 jaar mee op avontuur in het LEGO® NINJAGO® universum. Samen met de personagekaarten, met daarop de helden en schurken van NINJAGO® City, worden de fans tot bondgenoot gemaakt en gaan ze het duel aan met hun tegenspeler. De speciale actie- en bonuskaarten, die unieke effecten bieden, zorgen voor extra spanning en urenlang speelplezier.

Het LEGO NINJAGO Ruilkaartenspel bevat in totaal maar liefst 256 verschillende kaarten, waaronder 16 megakaarten, 16 ravenzwarte kaarten en 5 zeldzame gouden kaarten. Zo valt er genoeg te verzamelen en te ruilen.

Je kunt het basisspel spelen maar ook vriendjes uitdagen om het duelspel te spelen. Maar pas op:  hierbij kun je je mooiste kaart verliezen …

LEGO NINJAGO kaarten

Ook zijn er puzzelkaarten die samen een grote kaart vormen en ook hele speciale kaarten. Een ding hebben alle kaarten gemeen; ze zijn stuk voor stuk vet cool om te zien volgens Boris!

De ruilkaarten zijn verkrijgbaar in verschillende producten: een enkele booster (€ 1,00) bevat 5 kaarten, waarvan 1 kaart gegarandeerd holografisch is. Het Starterspakket (€ 7,99) bevat één luxe verzamelalbum, twee speelarena’s, de regels van het spel en een XL kaartenoverzicht. Daarnaast zijn het Multipack en het Boosterpack (€ 4,99) verkrijgbaar. Deze bevatten beide 5 boosters met in totaal 25 kaarten en 1 exclusieve gouden speelkaart. De overige gouden kaarten worden de komende periode verspreid via diverse LEGO® NINJAGO®magazines. Mis ze niet!

Het LEGO NINJAGO Ruilkaartenspel is vanaf vandaag in de winkel en online te koop. 

Shop meer LEGO NINJAGO speelgoed hier

lego ninjago ruilkaartenspel

lego ninjago ruilkaartenspel, boyslabel, jongensspeelgoed

 

Speelgoed review, ninjago
Sweater by Retour Jeans

 

Op zoek naar meisjesspeelgoed >>

Tags: , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑