Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Uittips lego-world-legoworld-2016-herfstvakantie-uittip-leuk-voor-jongens

Published on oktober 12th, 2017 | by de redactie

0

WIN kaartjes voor LEGO® World 2017

Het is alweer tijd voor de 17e editie van LEGO World Nederland. Het grootste LEGO spektakel ter wereld vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht, van 18 tot en met 24 oktober. LEGO World is dan ook hét perfecte familie uitje tijdens de herfstvakantie! 

LEGO World activiteiten

Er vinden dit jaar weer een heleboel bijzondere activiteiten plaats tijdens LEGO World! Het spelen met LEGO stenen zal spannender worden dan ooit waardoor zowel jong als oud hiervan kan genieten. Zo kunnen de echte waaghalzen, de LEGO Star Wars mega tank van wel 12 meter lang gaan bewonderen en de autofanaten kunnen kijken naar de presenatie van de LEGO McLaren racecar. Vervolgens kunnen de LEGO Friends meiden zich wanen in winterse sferen en zo van de ijsberg naar beneden glijden!

Één van LEGO’s laatste ontwerpen, is de dromentroon waar nog meer spannende dingen rond gaan gebeuren. Ben je meer fan van geprogrammeerde robots of een douche van LEGO steentjes? Maak je dan geen zorgen, want ook die zijn aanwezig dit jaar. Voor diegenen die liever het heft in eigen handen nemen, kan er zelfs meegebouwd worden aan een gigantische politie truck van 2,5 meter hoog.

Wat je ook niet mag missen, is de levensgrote Draak waar stoom uit zijn neus komt en die een indrukwekkend geluid maakt. Tenslotte kunnen de bezoekers van LEGO World hun minifigurenomruilen in de ruilhoek en er kan ook een LEGO Batman film in de bioscoop bekeken worden.

Klik hier voor meer informatie rondom het LEGO World programma.

WIN kaartjes voor LEGO World 2017

Zijn jullie ook LEGO fans en willen jullie ook graag een bezoek brengen aan het leukste uitje in de herfstvakantie; LEGO World? Doe mee met onze winactie en maak kans op 2 vrijkaartjes! Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij of met wie jij hier graag naar toe wilt gaan. De naam van de winnaar staat maandagavond 16 oktober hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: Leentje Vonk, van harte gefeliciteerd! Jij wint 2 vrijkaartjes voor LEGO World 2017. Stuur een mail naar info@boyslabel.com met je adresgegevens dan zorgen wij dat jij jouw kaartjes op tijd ontvangt. Heel veel plezier!

lego-world-legoworld-2016

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑