LEGOkamer

lego kamer, jongenskamer

Zijn jouw jongens ook gek van LEGO en hebben ze  ook hele verzamelingen met duizenden blokjes in rood, geel, blauw, groen en wit? Hoe stoer is deze LEGO kamer voor een echte LEGO fan?!? Stoere opbergers in de vorm van legodozen, verlichting in de vorm van poppetjes, posters en muurstickers van LEGO en alles natuurlijk in de bekende LEGO kleuren.
ster

                                           LEGO vitrinekast

Voor je verzameling poppetjes zijn deze mooie stapelbare LEGO vitrinekasten . Zet ze neer en vul ze met je mooiste collectie lego figuurtjes. Hiervoor kun je natuurlijk ook een ouderwetse letterbak gebruiken. Kleur deze in de bijbehorende LEGO kleuren en je hebt een eyecatcher voor aan de muur.

ster
lego opbergdozen

LEGO opbergboxen

Met deze LEGO opbergboxen heb je al die duizenden LEGO blokjes zo opgeruimd en daarna stapelen maar…. Netjes opgeruimd en deze zijn een blikvanger voor op de Lego jongenskamer. Ze zijn verkrijgbaar in de bekende kleuren en in diverse afmetingen. Handig om te sorteren!

ster

batman-lego-dekbedovertrek lego-dekbedovertrek-super-helden-54

LEGO dekbedovertrek

Een stoer LEGO dekbedovertrek met de favoriete LEGO figuren mag natuurlijk ook niet ontbreken op een echte LEGOkamer. Deze zijn mooi van kleur en combineren goed met de primaire LEGO kleuren. Dat wordt heerlijk slapen en dromen over grote LEGO avonturen!

ster

Word wakker met LEGO! Deze LEGO wekkers staan cool op de LEGO kamer, maar zorgen er ook voor dat je op tijd gewekt wordt! Kijk hier voor nog meer LEGO wekkers >>>

lego wekkerlego wekker

1004004013685013 1004004012281388  1004004013685011ster

LEGO lamp

Natuurlijk mag een coole LEGO lamp niet ontbreken op deze jongenskamer. De lampen in de vorm van poppetjes kun je gebruiken als lamp op het nachtkastje of als zaklamp, ze zijn handig om mee te nemen. De hanglamp is een Nederlands ontwerp. Het is de Lygolamp vol met duizenden blokjes die lijken op de originele blokjes. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Lego lampenster

LEGO-kamer-inspiratie-jongenskamer-inspiratie

 


Comments are closed.

Back to Top ↑