Jongenskamer inspiratie: Zijn jouw jongens ook gek van LEGO en hebben ze  ook hele verzamelingen met duizenden blokjes in rood, geel, blauw, groen en wit? Hoe stoer is deze LEGOkamer voor een echte LEGO fan?!? Stoere opbergers in de vorm van legodozen, verlichting in de vorm van poppetjes, posters en muurstickers van LEGO en alles natuurlijk in natuurlijk lde bekende LEGO kleuren.

LEGO KAMER Ideeën

egokamer, legobed

De droom van iedere jongen: een LEGO BED

LEGO BED

Dit is toch de droom van iedere LEGO fan? Een super gaaf bed wat afgewerkt is met kleurrijke accessoires waarop je met bouwsteentjes kunnen bouwen. Zo kun je urenlang spelen en je creativiteit de vrije loop laten! In het hoofdbord van dit eenpersoonsbed is er een mooie uitstalruimte met gele achtergrond verwerkt. Op het voetbord en in de gekleurde vakjes aan de zijkant, kan er naar hartenlust gebouwd worden. Bovendien is het bed uitgerust met een stoffen lade en een opbergbakje, onmisbaar om de kinderkamer netjes te houden na al dat speelplezier! Ik ben benieuwd of de kids nog gaan slapen 😉

lego kamer, lego bed, legokamer inspiratie, legobed

LEGO WANDKASTEN

Voor op je LEGOkamer zijn deze mooie LEGO wandkasten . Ze zijn er in diverse formaten. Vul ze met boeken, met lego of ander speelgoed. Hiermee heb je een echte LEGO eyecatcher voor aan de muur.


lego opbergdozen

LEGO opbergboxen

De LEGOkamer moet natuurlijk opgeruimd zijn. Met deze LEGO opbergboxen heb je al die duizenden LEGO blokjes zo opgeruimd en daarna stapelen maar…. Netjes opgeruimd en deze zijn een blikvanger voor op de Lego jongenskamer. Ze zijn verkrijgbaar in de bekende kleuren en in diverse afmetingen. Handig om te sorteren!


Dromen over LEGO

Een stoer jongens dekbedovertrek met de favoriete LEGO figuren mag natuurlijk ook niet ontbreken op een echte LEGOkamer. Deze zijn mooi van kleur en combineren goed met de primaire LEGO kleuren. Dat wordt heerlijk slapen en dromen over grote LEGO avonturen!


Wakker worden met LEGO wekkers

Wakker worden! Deze LEGO wekkers staan cool op de LEGO kamer, maar zorgen er ook voor dat je op tijd gewekt wordt!


LEGOkamer inspiratie

LEGO wandplaat, LEGO wandrek, legokamer, jongenskamers

LEGO wandrek voor al je LEGO poppetjes gespot by minirockstar. Meer LEGO kamer inspiratie vind je hier op Boyslabel.


DIY Lego wandrek

Do it Yourself. Die leuke wandrek kun je met een beetje moeite en misschien een beetje hulp, makkelijk zelf maken. Het wordt het pronkstuk van de LEGO kamer! Bron Inspiratie van Pinterest!


LEGO-kamer-inspiratie-jongenskamer-inspiratie
LEGOKAMER, lego kamer, jongenskamer, kinderkamer, legokamer accessoires

LEES OOK: