boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips LEGOword 2014, legochima

Published on oktober 19th, 2014 | by Colinda

0

LEGOworld 2014

LEGO®world, het leukste dagje uit in de herfstvakantie! En dat klopt wat onze jongens betreft. Ieder jaar gaan wij een dagje naar LEGOworld, omdat de jongens hier fanatieke bouwers en echte LEGOfans zijn. En niet alleen de jongens vinden het leuk, maar papa geniet ook van dit dagje uit. Dit jaar werd er tijdens de opening een levensgroot bouwwerk van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima onthuld door niemand minder dan royalty reporter Peter van der Vorst. Dit unieke bouwwerk is gemaakt door LEGO Certified Professional Dirk Denoyelle. Samen met zijn team heeft hij hier maar liefst 600 uur aan gewerkt en zijn er meer dan 100.000 LEGO steentjes gebruikt. Heel indrukwekkend!

Bekijk deze toffe LEGO kamer >>

LEGOworld

Bij binnenkomst kregen we meteen bandjes uitgereikt om de kinderen om de pols te doen met naam en telefoonnummer. Goed geregeld en nodig ook, want het was superdruk. Wat was er veel te zien en te beleven. De kinderen renden rond van het spannende kluiskraken in LEGO City naar de stormbaan en vervolgens wilden ze gaan vissen op de Noordpool en daarna nog naar het LEGO Star Wars Theater. Je keek je ogen uit en wat hebben de kinderen veel kunnen doen en beleven.

LEGO world 2014, boyslabel

Wat een feest bij LEGOworld

TIP: download gratis de coolste LEGO APPS om zo op een interactieve manier  bezig te zijn met LEGO en met super coole LEGO games. Favoriet bij Sebas is Yoda Chronicles van LEGO Star Wars en bij Boris My City met leuke minispelletjes van LEGO City. Er zijn wel meer dan 20 LEGO APPS verkrijgbaar in de App Store of bij Google Play.

Wat was LEGOworld een geweldig leuke ervaring. Fijn dat de jongens weer overal mee mochten spelen en af en toe konden renden over de diverse stormbanen. Wat ze wel gemist hadden is de LEGOdouche van vorig jaar. Hier hadden zij zich erg op verheugd. Misschien is die er volgend jaar weer?! Het blijft toch het favoriete dagje uit van mijn jongens.

Je kunt nog naar LEGOworld in de Jaarbeurs Utrecht

Legoworld 2014...

Comments are closed.

Back to Top ↑