Lynx is een razendsnel actie spel!

23 november 2019

Ben jij ook gek op spelletjes spelen? Identity Games heeft het van oorsprong Spaanse bordspel Lynx in een nieuw en Nederlands jasje gestoken en dat het een groot succes is blijkt wel, want zij zijn de winnaar van de Speelgoed van het Jaar verkiezing in de categorie 6&7 jaar. Gefeliciteerd! lynx spel

Bekijk hier meer leuke sinterklaas cadeautjes >>

Lynx spel

En omdat zij de winnaar zijn geworden met het echt wel een tof spel zijn en dat wilden wij wel eens uitproberen!

Je begint met het spelbord in elkaar te zetten als een puzzel. Dan schud je alle kaartjes die in het bijbehorende bakje zitten. Iedereen die meedoet mag er drie lynx, lynx spel, leuk spel voor klein en groot, familiespeluitpakken. De bedoeling van het spel is wie het eerst de drie voorwerpen vindt die op zijn kaartje staan heeft gewonnen. Klaar voor de start af! Waar zijn de laarsjes, het lieveheersbeestje en de tennisbal? Wanneer je een plaatje vindt mag je jouw kleur fiche erop leggen, zodat iedereen ziet dat jij al een plaatje gevonden hebt. Dit zorgt gegarandeerd voor stress bij je tegenstander (helemaal wanneer hij nog niets gevonden heeft).

Heb je dit spel al een paar keer achter elkaar gespeeld en weet je precies waar alle plaatjes liggen? Leg dan het bordspel op een andere manier in elkaar. Doordat het spelbord als een puzzel in elkaar zit, zijn de verschillende puzzelstukken steeds op een andere manier in elkaar te leggen. Zo heb je steeds weer een compleet nieuwe uitdaging om opnieuw jouw afbeeldingen als eerste te vinden.

Echt een familiespel!

Dit is nou echt een spel wat je al met hele jonge kinderen kunt spelen, maar ook leuk om samen met opa en oma te spelen. Het spelletje duurt niet zo heel lang, en dus ook weer ideaal voor kleine kinderen.

Het spel lijkt best heel eenvoudig maar wanneer je ervoor zit moet je toch maar die drie kleine plaatjes weten te vinden. En wanneer een van je medespelers een snelle reactie vermogen heeft dan is het best lastig om nog geconcentreerd te blijven spelen. Wij snappen wel dat dit internationaal het bestverkochte bordspel is. Wat ons betreft een absolute aanrader!

Verbeter je concentratie en train tegelijkertijd je brein! Lynx is hét zoekspel voor de hele familie.

Lynx bordspel

Leeftijd: 6+
Aantal spelers: 2+ spelers
Speelduur: 15 minuten

lynx

Deze leuke foto’s zijn genomen tijdens de Speelgoed van het Jaar verkiezing terwijl Jasmijn en Boris geïnterviewd werden over het door hun favoriete spel. Dit zou op het SpeelgoedvanhetJaarTV op Youtube uitgezonden worden (nog niet gevonden helaas)

Bekijk hier meer leuk jongensspeelgoed >>

En voor de meiden is dit speelgoed favoriet >>

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20231116_160542

Ga mee naar Mars! Met Lego Technic NASA Mars Rover Perseverance

De LEGO Technic NASA Mars Rover Perseverance is het ultieme bouwwerk voor alle ruimteliefhebbers, uitvinders en lego liefhebbers. Niet voor...
IMG_9421

Review – Beast Lab

Op de woorden: “Wil je de wereld redden en je eigen beest in je laboratorium maken?” hoeft Damon niet lang...
Nerf-review-5-1

Review – Nerf Elite 2.0 Double Punch Blaster

Waar kun je jongens nu blij mee maken tijdens pakjesavond? Dat is natuurlijk met een stoere Nerf!Een Nerf Gun staat...