boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips

Published on juni 27th, 2013 | by de redactie

0

Geënterd door piraten

De hele zomer is het Maritiem Museum Rotterdam Geënterd door piraten! De allerkleinsten gaan in de overvallen haven van Professor Plons op zoek naar de piratenschat en in de familie-expo ‘Echte piraten’ ontdekt jong en oud de waarheid over piraten. Zijn het helden of schurken?

Maritiem-Museum-overvallen-door-piraten

De hele maand juli en augustus kunnen kinderen in de doe-tentoonstelling Professor Plons op avontuur in de haven van de professor en zijn vrienden Kapitein Kurk, Sai-Ling, Mecha Mo en Dobber en maken spelenderwijs kennis met de maritieme wereld. Nu de piraten de haven overvallen hebben, is de spanning voelbaar. Papagaaien vliegen dreigend door de lucht, piratenvlaggen hangen uit, de kanonnen worden geladen én er zijn spullen gestolen uit de bijzondere verzameling van de professor. Ze zitten in een schatkist ergens in de haven. Maar waar en wat is de code van de kist? Kinderen kunnen zich verkleden als piraat en de professor helpen zijn verzameling terug te vinden.

 

 

Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen elke woensdagmiddag komen luisteren naar de voorleesverhalen over de avonturen van Professor Plons en zijn vriendjes. Ze zijn net terug van een wereldreis en hebben allerlei spannende avonturen op zee beleefd. Elke vrijdag kunnen de kinderen een ander piratenattribuut knutselen in het museum: een piratenschip, piratenvlag, schatkist of hun eigen piratenpak.

maritiem museumKinderen gaan op zoek naar de schat in de haven van Professor Plons die de hele zomer is omgetoverd tot een piratennest. Ze kunnen zich verkleden en laten schminken als piraat, de kneepjes van het piratenvak leren van een echte piraat, pannenkoeken versieren, hun eigen piratenschip knutselen en luisteren naar spannende verhalen.

Klik hier voor meer informatie en bekijk leuke commercials over de evenementen in het Maritiem Museum>>>

BewarenBewaren

Tags: , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑