hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Mediakit Boyslabel – Girlslabel – Babylabel

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de mediakit van Boyslabel & Girlslabel & Babylabel en de oprichtster ervan.

Leuk om je te ontmoeten! Ik ben Colinda Rutten, sinds 2002 ben ik moeder van 3 jongens. Als Colinda Rutten, eigenaar Boyslabel, eigenaar Girlslabel, eigenaar Babylabel, hoofdredacteur, influencer_edited-1interieurstyliste ben ik gek op interieur, mode, kunst en fotografie en heb een grote liefde voor alle leuke cadeau- en kinderspullen die er te krijgen zijn.

Met de komst van boy nummer 3 wilde ik alles wat leuk voor ouders met jongens is samen brengen in een inspirerende site. Zo is Boyslabel.com in 2009 ontstaan.

Tijdens mijn boeiende online proces zag ik dat de vraag naar inspirerende online (shop) tips en blogs groeien. Steeds meer jongensmoeders en jongensvaders zijn op zoek herkenbare verhalen van andere moeders die in dezelfde situatie zitten. Hoe handig is dat om dat op 1 inspirerende site te vinden. Alles voor ouders met jongens.

Boyslabel

Op Boyslabel vind je veel verhalen over het leven als jongensmama en zie je mijn jongens vaak terugkomen in fotoshoots en reviews van jongenskleding en speelgoed of vakanties en dagjes uit. Niet alleen herkenbare blogs en verhalen worden samengebracht op Boyslabel. Er is hier ook heel veel plaats voor jongensmode (grote passie), jongenskamers (als interieurstyliste natuurlijk grote hobby), het tofste speelgoed (zijn mijn jongens gek op) maar ook de leukste kinderuitjes (populair onderwerp), vakanties en nieuwste bioscoopfilms krijgen een plekje.

Girlslabel

Een paar jaar later is Girlslabel ontstaan. Een logische stap na veel vraag van mijn klanten, bezoekers en volgers. Want laten we eerlijk zijn, Boyslabel is leuk voor ouders met jongens, maar eigenlijk ook leuk voor ouders met meisjes. Het zijn kinderen en je kunt de meeste kinderen niet in een kant en klaar hokje stoppen. Jongens vinden meisjesdingen ook leuk, net als andersom. Neem een kijkje achter de schermen bij Girlslabel en zie hoe mijn dagelijkse dag er uit ziet.

In het begin deed ik alle fotoshoots en product reviews zelf met vriendinnetje van mijn zoons of dochters van vriendinnen. Inmiddels zijn de sites groot geworden en werk ik met een heleboel lieve en inspirerende bloggers op Boyslabel en bloggers op Girlslabel. Voor ieder product kiezen we de juiste gastblogger zodat er een goed beeld gegeven wordt van het te reviewen product.

Babylabel

De babyfase ben ik (helaas) al voorbij, maar ook hier werk ik met veel leuke en zeer enthousiaste gastbloggers. Samen maken we van Babylabel een inspirerende site voor zwangeren en ouders met een baby en/of kleine kinderen. Dit is de jongste site en nog heel erg groeiende, en hierdoor een absoluut inspirerende site voor alle mum-to-be’s en kersverse ouders.

Doelgroep

De doelgroep  zijn met name moeders tussen de 23 en 52 jaar, zij weten al aardig wat ze willen, zijn wat meer gesetteld en kritisch in de dingen waar ze tijd voor vrij maken. Ze zullen niet klakkeloos alles lezen, maar zijn bewust op zoek en dan ook oprecht geïnteresseerd in wat ze lezen en daarnaar handelen. Of ze nu thuisblijfmoeder zijn / thuis werken of buitenshuis een carrière ambiëren; de kinderen staan op nummer 1 en daar hebben ze alles voor over.

Usp’s zijn:

  • Met de sites Boyslabel – Girlslabel – Babylabel hebben we een hele duidelijke doelgroep voor ogen en bereiken we direct de juiste persoon. Hierdoor hoog conversieratio.
  • De artikelen scoren goed in Google, dus niet alleen direct, maar ook op langere termijn worden ze veel gelezen.
  • Goed team van gastbloggers met kinderen van 0 tot 18 jaar. Hierdoor altijd de perfecte match tussen product en testmama en kind
  • Alle bloggers hebben zelf kinderen dus zijn bekend met de doelgroep!
  • Duidelijk, unieke en overzichtelijke artikelen met eigen stijl die onze volgers en bezoekers aanspreken.
  • Publicatie kan heel flexibel, indien communicatie goed verloopt, binnen een week.

Meer cijfers en Social Media bereik:

Geslacht: 93 % vrouwen & 7 % man / Leeftijd: 23 tot 48 jaar / Locatie: 82% Nederland & 14% België

Boyslabel:

Facebook:  16.300+ volgers
Instagram:  4.450+ volgers
Twitter:  3.775+ volgers
Pinterest:  560 volgers
Abonnees: 8000+

Girlslabel:

Facebook:  14.300+ volgers
Instagram: 5.266+ volgers
Twitter:  2.149+ volgers
Pinterest:  560 volgers
Abonnees: 5.5000+

Babylabel:

Facebook:  6.200+ volgers
Instagram:  4.790+ volgers
Twitter:  238+ volgers
Pinterest:  560 volgers
Abonnees: 2000+

Samenwerken? Leuk!

Nieuwsgierig geworden na het zien van mijn mediakit? Altijd leuk om met een nieuwe klant samen te werken en onze ideeën en ervaringen uit te wisselen. Er zijn diverse mogelijkheden voor samenwerkingen en adverteren op Boyslabel en/of Girlslabel en/of Babylabel. Deze zijn met name afhankelijk van de wensen en het doel van de klant. Hierbij maak ik dan ook een voorstel op maat en alles gaat in overleg! Benieuwd naar onze samenwerkingsmogelijkheden? Ik hoor graag van je.

Mail: colinda@boyslabel.com. Liever telefonisch contact? Bel me: (+031)6-41280229

my boys