Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de mediakit van Boyslabel & Girlslabel & Babylabel. Kan jouw onderneming, webshop of product wel een boost gebruiken op het online web. Wil je de vindbaarheid vergroten en je merk zichtbaar maken onder jonge ouders en jonge gezinnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Boyslabel: het online blog magazine voor jongensmoeders en jongensvaders

Op Boyslabel vind je veel verhalen over het leven als jongensmama en dat zie je terugkomen in fotoshoots en reviews van jongenskleding en speelgoed of vakanties en dagjes uit. Niet alleen herkenbare blogs en verhalen worden samengebracht op Boyslabel. Er is hier ook heel veel plaats voor jongensmode, jongenskamers, het tofste speelgoed maar ook de leukste kinderuitjes (populair onderwerp), vakanties en nieuwste bioscoopfilms krijgen een plekje.

Girlslabel: het online blog magazine voor meisjesmoeders en meisjesvaders

Een paar jaar later is Girlslabel ontstaan. Een logische stap na veel vraag van klanten, bezoekers en volgers. Want laten we eerlijk zijn, Boyslabel is leuk voor ouders met jongens, maar eigenlijk ook leuk voor ouders met meisjes. Het zijn kinderen en je kunt de meeste kinderen niet in een kant en klaar hokje stoppen. Jongens vinden meisjesdingen ook leuk, net als andersom.

In het begin deed ik alle fotoshoots en product reviews zelf met vriendinnetje van mijn zoons of dochters van vriendinnen. Inmiddels zijn de sites groot geworden en werk ik met een heleboel lieve en inspirerende bloggers op Boyslabel en bloggers op Girlslabel. Voor ieder product kiezen we de juiste gastblogger zodat er een goed beeld gegeven wordt van het te reviewen product.

Babylabel: het online blog magazine voor (aanstaande) ouders, zwangeren en jonge ouders

De babyfase ben ik (helaas) al voorbij, maar ook hier werk ik met veel leuke en zeer enthousiaste gastbloggers. Samen maken we van Babylabel een inspirerende site voor zwangeren en ouders met een baby en/of kleine kinderen. Dit is de jongste site en nog heel erg groeiende, en hierdoor een absoluut inspirerende site voor alle mum-to-be’s en kersverse ouders.

Doelgroep

De doelgroep  zijn met name moeders tussen de 23 en 52 jaar, zij weten al aardig wat ze willen, zijn wat meer gesetteld en kritisch in de dingen waar ze tijd voor vrij maken. Ze zullen niet klakkeloos alles lezen, maar zijn bewust op zoek en dan ook oprecht geïnteresseerd in wat ze lezen en daarnaar handelen. Of ze nu thuisblijfmoeder zijn / thuis werken of buitenshuis een carrière ambiëren; de kinderen staan op nummer 1 en daar hebben ze alles voor over.

Usp’s zijn:

Meer cijfers en Social Media bereik:

Geslacht: 93 % vrouwen & 7 % man / Leeftijd: 23 tot 48 jaar / Locatie: 82% Nederland & 14% België

Boyslabel:

Facebook:  15.900+ volgers
Instagram:  8.800+ volgers
Twitter:  3.775+ volgers
Pinterest:  660 volgers
Abonnees: 8000+

Girlslabel:

Facebook:  14.100+ volger
Instagram: 9500+ volgers
Twitter:  2.149+ volgers
Pinterest:  660 volgers
Abonnees: 5.5000+

Babylabel:

Facebook:  6.200+ volgers
Instagram:  3.800+ volgers
Twitter:  238+ volgers
Pinterest:  660 volgers
Abonnees: 2000+

Bekend worden op het W.W.W.? Laten we samenwerken!

Nieuwsgierig geworden na het zien van mijn mediakit? Altijd leuk om met een nieuwe klant samen te werken en onze ideeën en ervaringen uit te wisselen. Er zijn diverse mogelijkheden voor samenwerkingen en adverteren op Boyslabel en/of Girlslabel en/of Babylabel. Deze zijn met name afhankelijk van de wensen en het doel van de klant. Hierbij maak ik dan ook een voorstel op maat en alles gaat in overleg! Benieuwd naar onze samenwerkingsmogelijkheden? Ik hoor graag van je.

Mail: marketing@label4kids-pr.com Liever telefonisch contact? Bel me: (+031)6-12593905

dochters meiden indian blue jeans