Ad SquareAd Square


Kinderboeken minecraft mobestiarium

Published on januari 12th, 2018 | by Sylvia

0

Minecraft en Timo: een goede combi

Als ik zie wat hij, met vingers zo vlug dat ik het niet bij kan houden, maakt in de wereld van Minecraft denk ik alleen maar: hoe dan?! En wat  is wat en wie is wie? Toen het boek van Minecraft Mobestiarium binnen kwam was de vreugde bij Timo dan ook groot. Een encyclopedie van Minecraft, want wat wil je nog meer…?

De titel is alleen niet uit te spreken… Mobestiarium… Dus dat klinkt spannend. Het boek is prachtig en geeft het idee dat het een oud boek is. De pagina’s zijn niet gewoon wit maar bruin, wat een beetje het idee geeft van een geschiedenis boek. Het boek begint met de tekst: ‘Zittend in mijn warme studeerkamer, omringt door mijn dierbare boeken, denk ik aan de werelden buiten deze muren. Daarbuiten zijn talloze onverschrokken avonturiers de Overworld aan het ontdekken , of zelfs verder. Ze reizen door donkere wouden en droge woestijnen, ze graven tot diep onder de oppervlakte of bouwen tot hun torens de wolken raken…’

Minecraft Mobestiarium

Minecraft MobestiariumNou Timo was meteen diep in het boek verzonken en ik snap het. Dat klinkt toch geweldig?! Het boek beschrijft elk personage binnen Minecraft, van passieve MOB’s tot nuttige MOB’s en Boss MOB’s… misschien moet ik het zelf ook maar lezen, kan ik tenminste mee praten 😜. Je hoeft het boek niet van het begin tot het eind te lezen, je kan kiezen over welk personage je wil lezen. Wat ook heel leuk is, zo kan je het boek pakken wanneer je wil zonder dat je uit het verhaal raakt.

Bovendien zijn de tekeningen in bet boek mooi gemaakt, een beetje ontwerpachtig, wat Timo erg aanspreekt. Geen kinderachtig boek zoals hij zelf zegt! Kortom: het is echt een aanwinst in zijn boekenkast. Hij pakt het regelmatig om er even in te bladeren en te lezen.

Ook staat er een klein stukje tekst in over online veiligheid voor jongere fans: top!! Het is een klein stukje, en heeft geen prominente plek in het boek, maar toch vind ik dat super fijn. Want als de auteur van Minecraft het zegt is het natuurlijk waar 😇.

Je koopt deze mega Minecraft Mobestiarium bij:

Bol.com

Meer kinderboeken speciaal voor jongens >>

minecraft mobestiariumWINNEN!

Wordt dit boek jouw zoons nieuwe aanwinst? Doe mee met onze winactie, we mogen een exemplaar van Minecraft Mobestiarium weggeven! Laat hieronder je gegevens achter, that’s it! Dinsdag 23 januari maken we de winnaar bekend. Good luck!

Gefeliciteerd Rianne Vos! Jij wint Minecraft Mobestiarium voor jouw zoon Rubin! Stuur een mailtje met je gegevens naar info@boyslabel.com, dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk het boek krijgt thuis gestuurd. Stuur je een foto als je zoon het heeft ontvangen? Veel plezier ermee!

minecraft mobestiarium

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑