Monsterjam 2022 in het Gelredome Arnhem

4 december 2022

Wouw dat was nog eens een toffe uitnodiging. Al maanden kijken we uit naar dit geweldige uitje want in samenwerking met Monsterjam werden wij gevraagd om naar dit event te komen. Daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen en helemaal fijn want Arnhem is voor ons dichtbij. Een paar maanden geleden hebben we ook nog 4 tickets weg mogen geven onder onze lezers en dat zijn natuurlijk de leuke dingen aan dit vak. Dat je andere mensen blij mag maken met dus bijvoorbeeld kaartjes voor de Monsterjam 2022 in het Gelredome Arnhem.

We hoorden toevallig (van andere die zaterdags geweest waren) dat er enorme vertraging was vanwege de drukte op de weg. Dit kregen we vervolgens ook nog bevestigd met een mail vanuit Monsterjam. Zondag sprongen we dus al ruim op tijd in de auto om zeker voor de start aanwezig te zijn.

Ronkende motoren in het Gelredome

Gekleed in warme kleding liepen we het Gelredome ruim op tijd binnen, we namen plaats en daar op het veld stonden de monstertrucks al klaar. Precies om 13.00 begonnen de motoren te ronken en kon het spektakel beginnen. Eerst even een rondje langs heel het publiek en toen kon het echte werk beginnen.

Monsterjam chicks..

Ondanks dat het om grote monstertrucks en veel herrie gaat is dit echt niet perse een uitje voor jongens, wij waren er namelijk met onze oudste twee dames en die vonden het ook helemaal geweldig. Supertof dan ook dat twee trucks bestuurd werden door jawel; vrouwen…

We keken onze ogen uit met al de heldhaftige stunts die uitgevoerd werden, de trucks die crashten en de trucks die overkop vlogen. Wij waren fan van de dames die in de trucks Scooby-Doo en Monster Mutt Dalmatian reden. Helaas bakte Scooby-Doo er weinig van maar in Dalmatian zat echt een stoere meid!

Wat vonden wij van de Monsterjam 2022

Wij hebben onze ogen uitgekeken met de monsterlijke trucks.. Een gave ervaring die we zeker niet hadden willen missen. Mocht er een volgende keer komen dan gaan wij zeker weer een kijkje nemen. Wat was dit gaaf!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-2

Design je eigen shirt met ShirtUP!

Hoe gaaf is dit?! Ontwerp je eigen T-shirt, hoodie, sweater of rompertje zoals je dat helemaal zelf wilt. Dit kan...
image-1-2

VROOMMMM wij gaan naar de Monster Jam!

In Mei is het weer zo ver… De Monster Jam is terug en het word nog gaver dan de vorige...
DSC06059.jpg

Boekreview – ACTIEGAST – Vakantie op de maan + winactie

Yeah we mochten weer een boekreview doen en deze keer van het boek ‘Actiegast – Vakantie op de maan’ van...